Ynt: Mountainbiker's Photos
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
bu fotografi cekerken cok ilginc bir doga olayi yasaniyordu,dag cevresinde esen ruzgarlar,gorunen bulutun daha oteye gecmesine izin vermiyordu,arka planda dadaha koyu bulutlar ve yagacakmis gibi gorunen bir hava durumu vardi.daha sonra bulutlar yerini gunese birakiverdi ve asiri neme
[attachment=4]
asagiya bakis,cukuryayla ayaginizin altinda pekiyii carsak baslangici olan egimli tepeyi goruyormusunuz?iste en buyuk zorlugun yasanacagi hem inis hem cikista burasidir.asagidaki sedirlerin oldugu sinirda patikanin biterek yolun basladigi yere ulasana kadar gayet guzel eglenceli bi parkur mevcut..
dikenli teller,dikenler,sinekler,ayaginizin altindan kayan taslar,vs.vs..su tv de yayinlanan yarisma programi varya orada gibi hissedesiniz desem
)
vallahi ben kendime neisin var burada be adam otur sende evinde git plaja filan diye soylene soylene asagi indim,olsuun normali herkes yasiyor onemli olan anormali de yasayabilmek.bu ara da asagida 2 tane kirmizi cantali yuruyus yapanlari gordum,sesleri de geldi..haa dedim demek yanliz degilim...ama onlar yine normaldi cunku ellerinde baton,sirtlarinda canta,asagidaki patikada yuruyorlardi,benim gibi bi omuzda bisiklet sirt cantasiyla aksiyon yasamiyorlardi..
neyse fotolara devam
)
[attachment=5]