MPİ için lpg uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,746

saitnuh

Kamp I
arkadaşlar 96 mpi aracım için lpg taktırmak istiyorum.önerebileceginiz uygun markalar ve uygulama sonrası yakıt tüketimi ve performans kayıpları ile ilgili bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum

Etiketler

Ynt: MPİ için lpg uygulaması brc mi prince mi

aracıma lpg taktırmaya karar verdim
ama marka olarak brc ve prince arasında kararsız kaldım.
prınc ebıldıgınız uzere daha pahalı yaklasık 500 tl kadar.
bılgısı olan arkadaslara bu farkı vermeye degermı dıye yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: MPİ için lpg uygulaması brc mi prince mi

Prins iyi ve pahalı bir marka.

INKAGAS BMD benim önerdiğim ürün. Prinse göre avantajları;

- enjektörleri 3 ohm değil 2 ohm. Yani sargısı %50 daha fazla. Bu nedenle daha seri çalışır.

- enjektörleri daha sessizdir. Türkiye'deki en sessiz enjektörler olduğunu iddia ediyorum.

- Regülatörü 6000 cc motor hacmine kadar verimli çalışacak kapasitededir.

- LPG boruları en iyi kalitede termoplastik borudur.

- Türkiye de LPG beynini aracın yolcu kabininde motor beyni ile yanyana sadece biz koyuyoruz. Arazi araçlarına montajda ciddi tecrübemiz var.

- Fiyatı çok daha ekonomiktir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler