mrb... 20 bin tl ye kadar. jeep xj arıyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusuf11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,919

yusuf11

Ana Kamp
mrb arkadaslar aranıza yeni katılan biriyim.. site kuralarını tam bılmıyorum. ama genede varsa kusurm af ola.......baslıkta belırtıgım gıbı 20 bın tl ye kadar bir arac arıyorum kendıme.. başımı arıtmıcak temız bırsey olursa cok sevınırım.aracta benım ıcın onemlı olan en azından olması gereken yükseltme kiti bulunması üstunde. tabi motor ve yürüyende proplem olmaması şart .... saygılarımla.

Etiketler
Ynt: mrb... 20 bin tl ye kadar. jeep xj arıyorum..

Yusuf bey aramıza hoş geldiniz. Bi arkadaşımızda sizin istediğiniz gibi bir araç var. aracı 18.500 e maal etti . Araçta extrem dodik ön demir tampon yükseltme ofset jant sıfır lastik vs. bakımları yapılmış motru çok düzgün araç şu an bizim dükkanda görmenizde fayda var aracı 14.000 tl ye vericek. 0543 216 79 32 telefon numaram araç 90 model orjinal boya var üstünde kasa çok düzgün kaçırılmıycak bir araç.

Nakit lazım olduğu için satıyor bu arada.

merhabalar Yusuf bey.Bende çok temiz ama biraz vakit ayırırsanız felaket bir fırlama olacak samurai var fiyatı da makul.En çnemlisi orjinal ıluşu.Hayrlı arayışlar ve dostluklar dilerim.Mehmed

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler