MT Lastik ve akü araniyor..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,102

PajeroCat

LET NATURE BE YOUR TEACHER
Yer
izmir
iki adet 12V 60 amper veya 1 adet 12V 90 amper akü ve
30 x 9,5 x 15inch (235/75/15) MT(Çamur) Lastiği aranıyor.

ilgili arkadaslarin yanitlamasi dilegiyle..

Etiketler

Ynt: MT Lastik ve akü araniyor..

merhaba Necoli,
Lastikler ne kadar kullanilmis ve mumkunse resim gonderebilir misiniz mail adresime.
Ayrica lastik ebatlari nedir ve hangi sehirdesiniz..?
mail adresim : catlioncat@yahoo.com

235 75 15 lastik ebatları şuan foto yok elimde ama en geç 2 gün içinde yüklerim istanbuldayım maslak sanayiye yakınsanız lastikleri canlıda görme şansınız olur...

ist.da degilim..Karadeniz Eregli deyim.
Lastiklerin durumu, tarihi ve kac km.lik dir?
Resimlerden anlamaya calisirim ama tabiki resim yaniltabilir.
Ebadlari bana uyuyor..

Elinizdeki urunlerin (Her iki lastik cinsininde) resimlerini sabirsizlikla bekliyorum..
ismim Murat..Tel : 532 687 64 07
Resimleri gonderdiginizde beni cekinmeden arayabilirsiniz.
Vardiyali calisiyorum..Eger cebim kapali ise ( uyurken kapatiyorum) bana msj geliyor arayan numara ile ilgili olarak.
Boyle bir durumda ben size donerim.
Sevgilerimle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,207
Kayıtlı Üye Sayımız
167,073
Kaydolan Son Üyemiz
Mert Baltacı

Çevrimiçi üyeler