MT Lastikler Asfaltta Sağa veya Sola Çekme Yapar mı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,658

Etiketler

Ynt: MT Lastikler Asfaltta Sağa veya Sola Çekme Yapar mı?..

Yalnız sorun şu ki:
Bugün baktık olmuyor bütün denemeleri yaptık lastikler iç dış oldu on arka oldu çapraz değişti sonra eski orjinal lastik ve jantları taktık.Tam 5 sefer istanbulda ve kayseri de toplam olarak rot ayarı yapıldı.Orjinal lastik ve jantlarında da sola çekme yapıyor.sanırım bu olay yükseltme kitinden sonra oldu.Aracın kitini montaj yaparken bir yeri kastırmışlar.Ustam sağolsun nazıma oynuyor.Aracı sil baştan tekrar kontrol edecek.İşallah faydası olur.

selam kayseriden beni arayan senmiydin acaba yükseltme kiti ve yolda cok gezme yapıyo diye ?? cünki konu başlığı acan arkadaşda aynı şeyi sormuşdu anlayamadım gitti ? ben ist ünal bu arada

selamlar,
sizi ben aramadım ama belki istanbuldan tarkan yücel bey aramış olabilir.Bu işten çok yoruldum inanın sıkıntı vermeye başladı.Orjinal lastiklerini takınca da sola çekme problemi devam ediyor.Kit ile ilgili bir montaj hatası var.
Bende okan GÜPGÜPOĞLU
Kayseri Offroad Klübü Başkanıyım

RedlinE' Alıntı:
Benim araç stt lerle 3 balansdan sonra sikinti yapmayi birakmişti. Amabir lastik çok sikinti yaratti. Yazin soktum radyallere geçtim bakalim ikinci takmada ne olcak.

Balans başka bişey,ama haklısın,bazen nazıyla oynamak ve biraz uğraşmak gerekebiliyor ;)

Şu radyallere geçtim ne oluyor Müco allaşkına,daha öncede söyledim,şunlara asfaly lastikleri yada ne biliyim yazlık lastiklerim felan de :smiley:
Bütün lastikler radial dır zaten ;)

sarilarin_sulo' Alıntı:
...Orjinal lastiklerini takınca da sola çekme problemi devam ediyor.Kit ile ilgili bir montaj hatası var.
Bende okan GÜPGÜPOĞLU
Kayseri Offroad Klübü Başkanıyım

Evet;
1-Ya kitin kendisinde bi problem var.
2-Yada montajında ve (-ya ) montajı sırasında başka bi sıkıntı ...

Arkadaşlar az önce sanayiden geldim.Ön takımcıdan arabamın çekme olayı %70 azalmış.Sebebi de kiti montaj ederken liftte taktıkları için kasıntılı olmuş bu yüzden sol tarafa çekme yapıyormuş.Kitin her tarafı yerde gevşetilip (sökülüp)tekrar montaj edildi gibi birşey oldu şu an için kafamdaki ve arabamdaki sorun azaldı.Herkese fikirleri için çok teşekkür ederim.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR