MTV 2011 yeni zamlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan retkit53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,899
Ynt: MTV 2011 yeni zamlar

hocam bu iş sadece ww tiguan a yarar bir de vitara 3 kapılılara suv ya da arazi sınıfında diğer tüm araçların hem birinci eli hem ikinci eli ölür motorlu taşıtlar vergisi beklendiği kadar yüksek olursa. ha açıklanana kadar aracını satabilen olursa belki 3-4 bin tl kazanır ama onu da bir şekilde alır elinden bu hökümet merak etmeyin

Etiketler

kenanyama' Alıntı:
Selamlar
(HALADA BU OLSUN DİYEN KARDEŞLERİM SİZİ TEBRİK EDİYORUM.) yazınızı benim yazımı kast ederek yazdı iseniz. Bilmenizi isterimki ben ÖTV nin arttırılması olayına taraf olarak, olsun demiyorum. Olaya farklı açıdan bakıyorum ve sonuçunu ön görüyorum. Keşke ÖTV indirilsede araçlarımızın sıfırlarına binebilsek değilmi? ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Zaten bende sizi kastetmedim ;)

Ne ZAM'ından bahsediyorsunuz arkadaşlar, duymadınızmı bunlar zam değil "GÜNCELLEME"imiş.
Maliye Bakanımız öyle söyledi ben onun yalancısıyım.
Bu "güncelleme" olduğuna göre ki öyle sayın Maliye Bakanımız öyle söyledi sıkı duralım arkadan kesin "ZAM" gelecek.
Çünkü bu "ZAM" değil.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

eh bugün ekstradan güncellenmiş ülke, sigaradan mazota üstüne hizbullahçılar da serbest suyundan da koy olmuş

ulu önderimiz çok güzel açıklamış mevzuyu

Hükümetlerin icraatı menfi olup da millet itiraz etmez ve iktidarı düşürmezse bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

mserdemir' Alıntı:

Hükümetlerin icraatı menfi olup da millet itiraz etmez ve iktidarı düşürmezse bütün kusur ve kabahatlere katılmış demektir.

+1

Kendi parasıyla yani alın teri akıtıp kazandığı parayla birşey almayan kişiler güncellemeyi canlarının istediği gibi yaparlar.
Acaba sayın maliye bakanımızın bindiği kendine ait olan aracı veya hanımefendinin kullandığı aracı varmı var ise bunlar acaba kendi paralarıyla hiç yakıt alıyorlarmı?
Neysa ya ben bunları şimdilik düşünmeyeyim yoksa keçileri kaçırırım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

mserdemir' Alıntı:

Atam Sen Başkasın ya

+99999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR