Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,840

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında katıldığı fotoğrafı ile 2. lik ödülü kazanan Murat Vural arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyoruz..

Yarıştığı fotoğrafı..;

cocuk.jpg

yarışma ile ilgili link : http://www.nationalgeographic.com.tr/ngm/fotografyarismasi/

National Geographic Society, yerel edisyonların da işbirliğiyle, National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın dördüncüsünü düzenliyor. National Geographic dergisinin tüm dünyaya yayılmış 10 milyonlarca okuruna ulaşacak yarışmada, üç kategoride büyük ödülü kazananlar National Geographic Society’nin Washington DC’de bulunan Merkezi’ne bir gezi kazanacak.
Uluslararası yarışmanın ilk adımı olan Türkiye ayağına, okurlar üç ayrı kategoride fotoğraf sunarak katılabilecek: İnsan, Gezi-Kültür ve Doğa.
Ayrıca okurlar “Cesaretin Fotoğrafı” konulu Eureko Sigorta Özel Kategorisi için de fotoğraf gönderebilecek.
Yarışmanın Türkiye finalinin birincileri Aralık 2009 sayımızda ilan edilecek ve fotoğrafları büyük finalde yarışmak üzere Washington’a gönderilecek.
Uluslararası finalde üç kategoride büyük ödüle layık görülecek finalistler, tüm masrafları karşılanarak National Geographic Society’nin Washington’daki genel merkezinde 4 gece 5 gün ağırlanacak. Uluslararası yarışmayı kazananlar en geç National Geographic Türkiye’nin Şubat 2010 sayısında ilan edilecek.

Etiketler
Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Tebrik ederim Murat bey. İnanılmaz güzellikte bir fotoğraf. Başarınızın devamını diliyorum.

Tebrikler. Gezenbilir ailesinden birinin böyle bir ödül kazanmış olması onur verici. Başarılarınızın devamı dileğiyle...

Gerçekten çok güzel bir kare tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim

Tebrıkler Murat bey,basarılarınızın devamını dılerım ;)

Murat, çok güzel bir kare, başarını kutluyorum ve devamının 1. lik olmasını diliyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.