Mustang Motoru CJ5'e Takılır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan neco099 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,195

neco099

Yeni Üye
ARKADAŞLAR FORT MASTENG MOTORU CJ5 E TAKABİLİRMİYİZ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR DETAYLI OLARAK BİLGİ VERİRSE MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Etiketler
Ynt: Mustang Motoru CJ5'e Takılır mı?

mekanikte çoğu şey mümkündür.yeterki yapacak, azim ,para ve şansın olsun. ankarada sarı oto ile görüşün bu konuyu.

interle enter gibimi off road :smiley:)) yoksa cip jip jeep gibimi :smiley:)

http://advanceadapters.com/product/2277/713006.html
bu siteden yararlanabilirsiniz.verdiğim linkteki parça sadece bir örnek.Fordu ne severim ne de merak ederim..mustang motoru ne tip o göre seçebilrsiniz.
Chevy olsa idi en ince ayrıtıya kada CJ ye monte için gerekli bilgileri size söylerdim. :smiley: :smiley:

Sayın Yavuz-Çelikelin konu ile ilgili ilk yorumuna katılıyorum. 1991 senesinde rahmetli İLHAN ustayla ilk tanışmamızda eski sanayideki (istanbul) dükkanında CJ 7 kapılı ve hardtoplu bir CJ 6 ya yanlış hatırlamıyorsam Mustang motoru koymuştu hatırladığım kadarıyla sait diye bir arkadaştı, bu araç uzun süreler gözümüzün önünde rüştünü ispat ederek dolaştı.....

İyi bir usta ve özveriyle olur....

Ynt: Mustang Motoru Cj5'e Takılır Mı?

o kadar ustalık işi yok cjye v8 olarak konulabilcek en uyumlu motor denebilir amcden sonra şanzımana muhafazası direk oluyor flanş yapmaya gerek yok kendi aracımda bi süre kullandım ama performansı bana yetersiz geldiği için daha büyük chevrolet motor kullandım onu takmak daha zor

öncelikle merhaba neco bey
mustang motoru attığınızda yakıtı düşünmiceksiniz km'de tam 1 lira yakıyo ama tadından yenmiyor cjy3 mustang mtoru atmak cok basit en ideal ve en az uğraştıran denebilirim biz 77 model cj5'e musatng motoru atmıştık birgün arazidede oldu kadar asfalttada okadar deli gidiyomu diye birgün Seat leon TSİ'yla 2 hız kesici arasınıda (iki hız kesici arası 1km civarlarında) yarıştık aracç gazda olmasına rağmen Seat Leon TSI geçemedi geçmeyi bırakın fazla gaza abanmaktan turbo arıza yaptı ve motor arıza ışığı yandı anlıyacağınız Bir Mustang motoru bulup Cj'nize takın Ve Emniyet kemeriniz Bağlayın ;):smiley:

ordu ya gelirsenız dağlaroğlu off road garage ugrayın her turlu yardımı yaparız her türlü motoru yerine takarırız ALLAH ın izni ile yeterki isteyinnn ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR