Müzik Sistemi Hakkında??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan K-paxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,684

K-paxx

Yeni Üye
Arkadaşlar Dacia Duster teyibi ve hoparlörleri değiştirmek istiyorum fakat orjinal soketi kesmek istemiyorum uygun soket yada teyp tavsiyeniz varmıdır? yada uygun kabloyu nerden temin edebilirim

Etiketler

Ynt: Müzik Sistemi Hakkında??

öncelikle sunu soylemelıyım ben 4 kapı hoparlorlerı degıstırdım. gıttım 4 adet pionner ts134r3 hoparlor aldım. piyasada bu boyutta olanların en ıyı dedıler fakat arac uzerınden cıkardıgım hoparlorler daha ıyı bas vuruyor. pionner ler daha temız ses verıyor ama bu kez de fazla tiz almak rahatsız ettı benı.
ayrıca verılen 150 200 lıranında hıc bır getırısı olmuyor. cunku duster ın uzerındekı teyp pionnerlerı besleyemedıgınden daha kotu ses cıkarmaya baslıyor.

teyp degısıtıreceksen eger ozman degerlendır yoksa daha gucsuz hoparlorler ı almanı tavsıye ederım en azından teyp onları besleyebılır.

bu hafta sonu pionnerlerin yarı fıyatı olan 4 adet goldmaster marka hoparlör aldım. 13 cm sadece kapılara. gercekten pionnerlerden daha ıyı calıyor, daha iyi bas verıyor. teknosa dan aldım toplam 60 tl. gercekten cok guzel calıyor.
öneriden ziyade tavsiye ediyorum. resimlerini ekleyecegim.

bu teyp i bir onceki aracımda kullandım, teyp gercekten cok kalıteli, orjinal duster teybi ile kıyaslanmayacak derecede.
soket konusunda bılmıyorum hic o acıdan dusunmedım ben eger bu teybı almayı dusunuyor olsam soket i kestirmeyim diye dusunmezdim. gerekirse orjinal soketini daha sonra takarsın. tabiki bu benim dusuncem.
bu arada alpine in teypleri var dıreksıyon kumandasını da kullanabiliyorsun. kumanda ile teyp arasında bır aparat takılıyor galiba, teyp cinin yalancısıyım.

son birsey daha teyp i degıstırecek olsam pionnerleri takardım, cunku daha once de dedıgım gıbı pionner hoparlorleri bu teyp iyi besleyecektır, goldmasterler daha gucsuz teypler icin daha verımlı calısacaktır.
fotografı eklıyorum. kolaygelsin.

IMG_4585.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler