NAKİT ALINIK 97-98 ZJ 4,0 VEYA 5,2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan outlaw06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,729

outlaw06

2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Yer
ankara''ANOFF''
Web
www.elitemlak.biz
SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ; 97-98 MODEL KAZASIZ, MOTOR , ŞANZUMAN , DEFF. , ELEKTRONİK AKSAM , 4 ÇEKER KUSURSUZ BAKIMLI , DERİLERİ TEMİZ ÇÜRÜK KANSERİ GİRMEMİŞ KALİTELİ LPG Lİ ZJ ARIYORUM.MAKSİMUM 16-17 BİN NAKİTLE ALMAK İSTİYORUM.BU ARADA AKIL DEĞİL ARAÇ İSTİYORUM:smiley: VARSA ARACINIZ YAZINIZ BULUŞALIM BAKALIM:smiley:SELAMLAR

Etiketler

Ynt: NAKİT ALINIK 97-98 ZJ 4,0 VEYA 5,2

mrdnmz' Alıntı:
karar verdin sonunda ne alacağına :D hayırlı alışverişler....
Suzuki küçük geldi, opel hantal geldi,terranonun şeklini beğenmiyorum, santafee ağır offroad a girmez,freelander kibar (tabi bu düşünceler şahsi görüşüm ve kanaatimdir) derken zj de karar kıldım ama son 1 haftada 5 araç baktım hepsi yıkık çıktı.ta adapazarına gittim 2 gün önce , pes.adamın temiz dediği araç ölmüş gömeni yok:smiley:hayırlısı bakalım.teşekkürler

outlaw06' Alıntı:
Suzuki küçük geldi, opel hantal geldi,terranonun şeklini beğenmiyorum, santafee ağır offroad a girmez,freelander kibar (tabi bu düşünceler şahsi görüşüm ve kanaatimdir) derken zj de karar kıldım ama son 1 haftada 5 araç baktım hepsi yıkık çıktı.ta adapazarına gittim 2 gün önce , pes.adamın temiz dediği araç ölmüş gömeni yok:smiley:hayırlısı bakalım.teşekkürler

zevkler, renkler... saygılar... 8)

bi kaç sonra o paraya iyi bi araç bulursun şuan piyasa yüksek biraz onun için zor

ben eylül de 96 model zj 5.2 mi 4.7 2003-2004 le takas etmeyi planlıyorum.hala temiz bulamamış olursan görüşelim.

almadan öncede çok araç araştırdım halada benzer araçları araştırıyorum bu araçların üzerine başka araç kullanasım gelmiyor ;D

tipi sesi konforu arazi kabiliyeti sağlamlığı çok güzel araçlar .aslında vergi zamanı daha çok satan olması lazım bugünlerde.

9twv4.jpg

Evvelki gün 97 model TAM ARADIĞIM GİBİ zj yi almak nasip oldu.ama ne yalan söyleyeyim değil 17-18 bin e,birçok araç baktım; 19 a bile temizini bulmadım.Aracımı 20 bin tl ye aldım.Operatör arkadaşlar konuyu kapatabilir.Teşekkürler

6005016' Alıntı:
ben eylül de 96 model zj 5.2 mi 4.7 2003-2004 le takas etmeyi planlıyorum.hala temiz bulamamış olursan görüşelim.

almadan öncede çok araç araştırdım halada benzer araçları araştırıyorum bu araçların üzerine başka araç kullanasım gelmiyor ;D

tipi sesi konforu arazi kabiliyeti sağlamlığı çok güzel araçlar .aslında vergi zamanı daha çok satan olması lazım bugünlerde.

9twv4.jpg
Maşallah aracınız güzel görünüyor.Sanırım 3 gün önce görüşseydik aynı gün ist gelmiştim ve işi bitirmiştik.ende resim yollamaya çalışacağım, şayet başaramazsam bizim ''ankara gurubu serbest muhabbet köşesi '' n de resimleri dün yayınladım:smiley:Teşekkürler sizede hayırlı satışlar.

Teşekkürler .20 bin tl ye aldım.Siteden arkadaşlar biliyorlar (Özellikle ankara gurubundaki gezi arkadaşlarım) 3 ay önce marka araştırmasındaydım.Son 2 aydır da jeep e karar verdim ve temiz zj arıyordum.İnanın baktığım araçların sayısını unuttum.Burda ben 17 civarı temiz zj ararken birçok arkadaşlada bulursun-bulamazsın tartışması yaşadık.Evet 20 den aşağı temizini bulamadım:smiley:Birkaç kere il dışına dahi gidip araç baktım ve yıkıldım:smiley:)) 17-18 e bırakanların en temizinin 4-5 bin masrafı çıktı.Hadi masraf bir kenara deformasyon, kasanın görüntü bozukluğu, iç aksamın yıkıklığı çekilmez benim için.Çok samimi söylüyorum X5 aracım; evet şehir içinde gerçektende süper bir araç ama cherokee sanırım bir başka çekiciliğe sahip:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR