ıyı gunler yenı 2011 automatıc vites navara almayı dusunuyorum
4x4 le ile 4x4 le uzun şase arasında kullanım acısından bı farklılık oluyormu merak edıyorum
pek fazla arazıye cıkmıyorum anca hafta sonları babamla balıga gıdınce wolksvagen carevella ıle rahatca ıstedıgımız yollara gıremıyoruz sırf onun ıcın daha keyıflı ve daha rahat surebılme acısından hangısını onerırsınız
ayrıca aksesuarlar içinde ornek resim gonderiyorum . tekerleri ve yanbasamak bulmak kolay . kabin içinde surdan sipariş verilebilir www.euroline4x4.com
Nissan Navara uzun şase eski modellere gore pek cok artısı var ve navara nın yol tutuş keyfi harika . bir çok artıları diğer ureticilerin çok çok uzerinde.
kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark yokmus sadece uzun şase kasa olarak 10 cm daha uzun bunun bı eksısı veya artısı olurmu ........ dedıgım gıbı bende sımdı yenı carevella var gecen senede kısa şase transporter vardı aralarında 30 - 40 cm fılan uzunluk farkı olmasına ragmen kısa şase cok arka atıyordu.. rıca etsem navaranın her ıkı şasesınıde kulananlar varsa tafsıyelerını yazarlrsa cok memnun olurum....
kısa şase daha hoş gozukuyor pazar gunu bayıde baktım .. benım yuk tasıma gıbı ıslerım olmaz sadece balıga gıderken kullancam oyle off road fılan pek yapmam ayrıca sehır ıcınde de gunluk ıslerım ıcın kullancam .... ayrıca ozellık olarak bı fark yokmus sadece uzun şase kasa olarak 10 cm daha uzun bunun bı eksısı veya artısı olurmu ........ dedıgım gıbı bende sımdı yenı carevella var gecen senede kısa şase transporter vardı aralarında 30 - 40 cm fılan uzunluk farkı olmasına ragmen kısa şase cok arka atıyordu.. rıca etsem navaranın her ıkı şasesınıde kulananlar varsa tafsıyelerını yazarlrsa cok memnun olurum....
walla ben şahsen uzunlugundan yakınıyorum bıde uzun sasısını alıp arazıye gırdıgımı dusunemıyorum..... ticari amacla kullanılacaksa ok ama arazı ve gundelık kullanılıcaksa kısa şası en guzelı zaten kısa sası bıle 5 bucuk metre cıvarlarında
Merhaba konuyu harika ozetlemissiniz . Size 100 1000 katiliyorum. Pickup i hem kamyonet diyeceksin hemde jeep vergisi alacaksin. Fakat bu tur alicengiz oyunlari pek cok vergi de var malesef.