Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 638,043
Ynt: Navara Kullananlar

olsun adamlar motor konusunda cok bilgililer mesela navaranın cok yakmaya baslamasının ve duman atmasının sebebının ara sıra ecu ya reset atılmadıgından dolayı oldugunu ve nasıl reset atıldıgını onlardan öğrendım onunda ilginç bi yontemı war ;D

Etiketler

ne olur gel şu dustercilerle başa çıkamıyorum dusterciler duster ordan geçer diyorlar ;D

hiç işim olmaz kusura bakma geçer yada geçmez benıde bağlamaz zaten herkezın arabası kendıne

şu test olayı güzelmiş sadece ibreler sona dayansa iyi palavralar uydururuz ;D şaka bi yana bizim pathfinder dada oluyormu acaba denemek lazım ;D

aynıdır muhtemelen aykut

Yaw Turgay resimlerden bi baktımda,yaw ne güzel yeşillik Ah bi denk getirebilsemde oralarda kamp atsak ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw Turgay resimlerden bi baktımda,yaw ne güzel yeşillik Ah bi denk getirebilsemde oralarda kamp atsak ;D

Abi tam zamanı şimdi, her yer yemyeşil, envai çeşit ottu doğal mantarlardı, araziler dolu, öyle birşey yapabilseydik keyf ederdik cidden
Şimdi siz İstanbul'da Antalya'da yanmaya başlamışsınızdır, dün gece burada sıcaklık 5 dereceydi, çamur desen arazideki yolların hepsi batık, bazı günler arabayı 3-4 defa yıkamak zorunda kalıyorum

Ah keşke gelebilsem valla ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bak söyliyim,sensiz şurdan şuraya gitmem ;D
;D ;D ;D ;D ;D Turgay vazgeçti zannımca zaten kutsal üçlemeden son ra ;D ;D ;D ;D

aaaaa bende sensiz kıpırdamam valla ;D

2700 metre yükseklikte, etraf börtü böcek yemyeşil, kar suları akıyor, elinde tekile limon Buz gibi kar suyuda soğutulmuş rakı, yanına çatlamış karpuz, bol meyva, birde ufak bir çevirme dururken kim arar tekilayı