Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 637,679
Ynt: Navara Kullananlar

Sende kotaya girdin tolga bu halinle bi otobAn testi yapalim barii

Etiketler

Yapalim abi buyuk ihtimal kafa kafaya gider

Biri Tolga'ya dur desin, yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan bu sefer ne yaptın hele bir anlatta bizde bilelim...

Sinbad' Alıntı:
Biri Tolga'ya dur desin, yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan bu sefer ne yaptın hele bir anlatta bizde bilelim...

Turgay abi rotil degistirelim die gittik bi baktim 7 cm daha yukseltmisiz arabayi ;D

tolgas' Alıntı:
Turgay abi rotil degistirelim die gittik bi baktim 7 cm daha yukseltmisiz arabayi ;D

Rotil için gidince böyle olmuş, ya daha büyük bir değişiklik için gitseydin ne olacaktı acaba

Rahat durmuyoruzki abi ;D resimler 1 sayfa once war burak abi

şaka bir yana bu canavarı aynasında görenin tepkisi ne olur merak ediyorum doğrusu ;D

Bugün epey bir gezdim ve hayat kurtardım galiba... Feslikanın üstünden açık sadece yaz aylarında açık olan fakat hala çamur olan yoldan Saklıkente giderken birde baktım emekli bir ihtiyar renault 19 ile çamurdan çıkmaya çalışıyor paspası koymuş tekerin altına üstü başı berbat araba berbat.. hemen çektim hayır duasını aldım.. arkasında eskort olarak asfalta kadar eşlik ettim..resim çekemedim ama bir dahaki sefere hava ne kadar kavurucu olursa olsun o dağlara kısa kollu ve şortla gitmeyeceğim.. hava merkezde 40 derece iken 2000+ metrede 13-15 dereceydi...

aferim sana doğuşş ;D

biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn ;D bu arada erkan abi sana ugrasam haftaıcı şu balans tozu işini çözermiyiz

tolgas' Alıntı:
biri beni durdursunnnnnnnnnnnnn ;D bu arada erkan abi sana ugrasam haftaıcı şu balans tozu işini çözermiyiz

bence bu kadar yükselmişken lastikler ufak kalmış ;D ;D ;D

harbimi ? ;D