Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Sistem dahilinde;
-Güçlü performans sağlamak için 400Mhz işlemci
-Yüksek parlaklıkta, yansıma yapmayan milyonlarca renkli peysaj tarzı görüntülü LCD ekran
-Navigasyon, Müzik(MP3), video/film(AVI), resim(JPEG) ve diğerlerine uyumlu üst düzey multimedya fonksiyonları
-Hızlı soğuk, ılık ve sıcak çalıştırma ve dış antene kolay bağlanması için geliştirilmiş GPS alıcısı (SIRFIII/SIRFstarIII)
-Sinyal lambalarını işaret ederek ön plana çıkaran ince şık tasarım
-Microsoft WinCE Net temelli yazılım ve kullanımı kolay haritalama verileri artı SD bellek kartına yüklenmiş navigasyon uygulaması bulunur..
- 32 MB Flash; 256 MB SDRAM Hafıza
- SD Giriş
- 4" HD Geniş Ekran, 65.000 Renk
- 10.000:1 Kontrast, Dokunmatik Ekran
- Win CE 5.0 İşletim Sistemi
- MP3 / WAV Çalar
- Video/Film oynatıcı
- Digital Fotoğraf Albümü; Takvim Yazılımı
- Dünya Saati
- Oyun(Othello)
- Hesap Makinası
- Gece Gündüz Algısı
- SirfStar III, 20 Kanal GPS Yüksek Hassasiyetli Uydu Erişimi
- NAVTURK Güncel Navigasyon Yazılımı
- 700.000 km karayoluyla 81 ile ulaşım
- 81 il 500 ilçe sokak detayları
- 37 il tam detaylı: [İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Ağrı, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Giresin, Isparta, Kahraman Maraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Trabzon, Uşak, Yalova.]
- 200.000 POI (Kayıtlı Önemli Nokta)
- Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme
- Ayrıca 13 dilde menü ve sesli yönlendirme
- Ekran Kalemi
- Özel Kılıf
- Otomobil, Motosiklet ve yürüyüş modu vardır
- TMC ve Kulaklık Girişi vardır.
Cihazın üzerinde 2008 güncellemesi var. 2009 sonu güncellemesi NavTurk sitesinde mevcuttur, ben ihtiyaç hissetmediğimden yüklemedim..
Cihaz sorunsuz ve tertemizdir. Kutu içeriği fatura ve jelatinlerine kadar tamdır. Çok az kullanılmıştır. Sabitleme aparatı ve güç kablosu ABD patentli Alman malıdır.
Fiyatı :190 liradır.
-Güçlü performans sağlamak için 400Mhz işlemci
-Yüksek parlaklıkta, yansıma yapmayan milyonlarca renkli peysaj tarzı görüntülü LCD ekran
-Navigasyon, Müzik(MP3), video/film(AVI), resim(JPEG) ve diğerlerine uyumlu üst düzey multimedya fonksiyonları
-Hızlı soğuk, ılık ve sıcak çalıştırma ve dış antene kolay bağlanması için geliştirilmiş GPS alıcısı (SIRFIII/SIRFstarIII)
-Sinyal lambalarını işaret ederek ön plana çıkaran ince şık tasarım
-Microsoft WinCE Net temelli yazılım ve kullanımı kolay haritalama verileri artı SD bellek kartına yüklenmiş navigasyon uygulaması bulunur..
- 32 MB Flash; 256 MB SDRAM Hafıza
- SD Giriş
- 4" HD Geniş Ekran, 65.000 Renk
- 10.000:1 Kontrast, Dokunmatik Ekran
- Win CE 5.0 İşletim Sistemi
- MP3 / WAV Çalar
- Video/Film oynatıcı
- Digital Fotoğraf Albümü; Takvim Yazılımı
- Dünya Saati
- Oyun(Othello)
- Hesap Makinası
- Gece Gündüz Algısı
- SirfStar III, 20 Kanal GPS Yüksek Hassasiyetli Uydu Erişimi
- NAVTURK Güncel Navigasyon Yazılımı
- 700.000 km karayoluyla 81 ile ulaşım
- 81 il 500 ilçe sokak detayları
- 37 il tam detaylı: [İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Ağrı, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Giresin, Isparta, Kahraman Maraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Trabzon, Uşak, Yalova.]
- 200.000 POI (Kayıtlı Önemli Nokta)
- Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme
- Ayrıca 13 dilde menü ve sesli yönlendirme
- Ekran Kalemi
- Özel Kılıf
- Otomobil, Motosiklet ve yürüyüş modu vardır
- TMC ve Kulaklık Girişi vardır.
Cihazın üzerinde 2008 güncellemesi var. 2009 sonu güncellemesi NavTurk sitesinde mevcuttur, ben ihtiyaç hissetmediğimden yüklemedim..
Cihaz sorunsuz ve tertemizdir. Kutu içeriği fatura ve jelatinlerine kadar tamdır. Çok az kullanılmıştır. Sabitleme aparatı ve güç kablosu ABD patentli Alman malıdır.
Fiyatı :190 liradır.