KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
DİKKAT! SON DAKİKA! ................
Hasan Reis'in aramıza tam yapılı bir Vitara ile döneceği haberi, haber merkezimize ulaşmıştır. Kendisi ile yapılan röportajda; "Her şey Ayberk için, O'na daha hızlı yaklaşabilmek için 1.6 motorlu bir araca ihtiyacım vardı." dediği öğrenildi. Ayrıca en sevdiği eylem olan arkadan tampon vurma eylemi için de daha ağır ve daha sağlam tamponlu bir araç tercih ettiğini bildirdi. An ve an gelişmeler için, bizi izlemeye devam ediniz..
Hacı abi (Ayberk), kapı arayacağına gel sana bir çelik tamponlu, üç ton ağırlığında, tam yapılı bir Defender alalım. Ne Hasan'dan, ne de araziden korkun olsun. Bu korku ile insan yaşamaz ki.. ;D
Video'yu Youtube'ta düzenlerken, farkında olmadan kırpmış olabilir misin? Youtube'ta süre sınırı 10 dakika diye biliyorum, kendisi kesmemesi lazım. Şarkı için de, eğer telife takılırsan, o zaman da yalnızca sesini siliyor Youtube..
kesinlikle ben kırpmadım. ben yükledikten sonra youtube hesabına hiç girmedim ki yanlışlıkla yapmış olayım. videonun orjinali 10:02 uzunlukta idi. 10 dk kuralını bilmiyorum belki ondan dolayı otomatik kırpmış olabilir mi ? öyle olsa bi hata mesajı falan vermesi lazım. klibi tekrar editleyip 10 dk nın altına düşürüp tekrar yüklemeyi deniycem.
youtube hesabımda hala 10:02 olarak gözüküyor. fakat açınca 7:00 dk lık video çıkıyor. hayret... şimdi kontrol ettimde benim halihazırda 6 ay önce 10:29 uzunluğunda videom var kırpılmadan duruyor. sadece ikinci parçadan dolayı telif uyarısı gelmiş ama ondan olsa o parçanın olduğu tüm kısmı atarlardı diye düşünüyorum. neyse tekrar yükleyip yayınlamaya çalışıcam.