youtube hesabımda hala 10:02 olarak gözüküyor. fakat açınca 7:00 dk lık video çıkıyor. hayret... şimdi kontrol ettimde benim halihazırda 6 ay önce 10:29 uzunluğunda videom var kırpılmadan duruyor. sadece ikinci parçadan dolayı telif uyarısı gelmiş ama ondan olsa o parçanın olduğu tüm kısmı atarlardı diye düşünüyorum. neyse tekrar yükleyip yayınlamaya çalışıcam.
Evet olabilir, ilk yüklediğinde 10 dakika olarak izlediğimi hatırlıyorum. Şarkı için youtube hiç boş geçmiyor, hemen telifi yolluyor ama orada da şöyle bir durum vardı, yanlış hatırlamıyorsam, telif uyarısına rağmen kullanabildiğin parçalar ve kesinlikle kullanamadığın parçalar şeklinde. Zannedersem hakları ellerinde bulunduran firmaların youtube ile yaptıkları anlaşmalar ile alakalı olabilir, dediğim gibi tam olarak bilemiyorum. Ama kesmemesi lazımdı. Şöyle deneyebilirsin mesela; Sadece ikinci parçayı içeren kısa bir kolaj yapıp yolla. Bakalım youtube ne şekilde davranacak.
Hadan tek kabin toyota var ankarada 2.8 ihaleden 16 gibi. Adem gidicek bi baksin.
Bugun sahibindene komple boyali jimny dusmus 2007 19.800 diyor 17 gibi alinir guzel
Yapildiysa.
2.0 tek kapi var umraniyede fiyati uygun.
Yükseltilmiş bordo jlx var tek kapi.
Benim eski arac var sattigim onlarda satmay düşünüyor.
Tek kapi 1.6 otomatik prince lpg yukseltme kiti dif.kilit alt koruma
Mt ve at lastik mevcut. Boyasiz hetalde 70.000 km de.
Dusunursen konusuruz.
Abilerim neler donüyor bularsa böyle araç satan bir birine sataşan felan 2 ff dövüş alanı gibi olmuş. Aramızda engebedn uzaklaşanlarda var galiba bi girim okula her taraf karışmış resmen
Abilerim neler donüyor bularsa böyle araç satan bir birine sataşan felan 2 ff dövüş alanı gibi olmuş. Aramızda engebedn uzaklaşanlarda var galiba bi girim okula her taraf karışmış resmen
Yaaa gördün mü işte, hep sen yoksun diye oluyor tüm bunlar. Ayberk isyan bayrağını çekti, kendine grup kuracakmış (Ayoff). Hasan off road'a tövbekar oldu, Eyüp Sultanda iki kutu kesme şeker dağıttı, arabayı sattı. "Mutluluğu asfaltlarda buldum" diyormuş. Uğur Başkan; "Dağlara çıkacağıma, denizlere dalarım" deyip, zıpkın, mıpkın takımlarını hazırlamak ile meşgulmüş. Tayfun; "Derslerime vakit ayırmam lazım, vizeler affetmiyor" modunda. Bende buralardayım, meydanı boş buldum, atıp tutuyorum işte.. ;D ;D ;D
Extra bir şey yok. Volvo'da eksik parça vardı. Onları bekledik. Gelmiş. Ama eksik gelmiş tekini taktık, tekini de bugün takacağız. Motor eksandrik milinin konumunu okuyan iki parça var. Eski sahibi her arabadan anlayan bir ustaya götürmüş. Memlekette ne yetenekler var görüyorsun. Vida göbekte, biraz içeride, tam gözükmüyor. Muhetemelen vidasız zannetti, pense ile tuttu asıldı ve kırdı. İki ayrı muhafaza içerisinde bulunan ve hiç bir yere temas etmeyen iki döküm parçanın da aynı yerden kırılmış olmasının, kasıt yok ise, başka izahı olamaz.
Neyse bendeki, videoları ilk fırsatta yükleyeceğim..