melinda
DOĞAYLA KUCAKLAŞAN İNSAN YARDIMSEVER INSANCILDIR
Ynt: Ne Marka ve Ne Tür Bir Çadır Almalıyım ?..
çok güldürdünüz beni espritüel yazımın çok hooş..
ben ankarayı bilmioyorum sorun bu tam net adres turist ömer tarzı verirsen tavsiye etiğin marka takdimiyle
omeronay' Alıntı:Bulunduğunuz yerde dağcılık malzemeleri satan bir mağza yok mu? Varsa gidip ordan görerek alabilirsiniz yoksa İstanbula yolunuz düştüğünde ordaki mağzalardan almayı deneyin. İnternet üzerinden almanızı tavsiye etmiyorum. Kamp yerinde kullanacağınız evinizi satın alıyorsunuz. İnternetten ev alınmaz. ;D Gidip çadırı kurdurun içine girin yukardaki bilgileri değerlendirin sonra içini inceleyerek düşünün. Başka ne ihtiyacınız olabilir? Bu çadır bu ihtiyaçlarınızı karşılar mı? İçinde rahatça sağa sola değmeden boynunuz bükülmeden (küçük emrah modu) oturup bunları düşenebiliyor musunuz? Eşyalarınızı yerleştirdikten sonra durum ne olur? Sonra dışını incelemeye başlayın. İçten incelemeye başlamanızın nedeni şu. Bir çok firma çadırın dışını albenili yapar sorunlar içten görünür. Eğer bütün sorularınızın cevabını bu çadır veriyorsa toplam ağırlığının ne kadar olduğunu kesin bir şekilde öğrenin. Etiket üzerindeki yazılar bazen aldatıcı olabiliyor. Çadırı tartın ;D. Şunu aklınızdan çıkarmayın üç kişilik bir çadır ile iki kişilik bir çadır arasında ağırlık farkı çok azdır. Ağırlık olur diye daha çok rahat edeceğiniz daha büyük bir çadırı almaktan çekinmeyin. Eşek gibi taşırım kral gibi yaşarım felsefesini unutmayın.
İyi kamplar.
çok güldürdünüz beni espritüel yazımın çok hooş..
ben ankarayı bilmioyorum sorun bu tam net adres turist ömer tarzı verirsen tavsiye etiğin marka takdimiyle