selimsarper
Kamp II
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Neden Dacia Duster?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Sentinel" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Sentinel' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
nasıl bazı insanlar 1998-99 model suzuki/nissan fiyatına 2007-2008 model lada nivaya binmeyi tercih edebiliyorsa<br />
aynı şekilde 35 bine almanın japonun 2. elini almak yerine duster'ı tercih edebilir<br />
<br />
siz 35 bine almanın japonun 2 elini tercih edebilirsiniz....<br />
ben de büyük ihtimalle tercih ederim. ama bu feveran neden? <br />
hem bu fikirde iseniz Kia Sportage'ı nasıl alacaksınız sırf görüntüsüne kanıp...<br />
bir başlık açın "neden kia sportage" diye<br />
durumu bu başlıktan vahim olur bence.<br />
<br />
Saygılar <br />
<br />
Fırat<br />
<br />
Kime hitaben yazdığınız çok net olmamakla beraber...<br />
<br />
topiği sondan başa değil de hiç olmazsa son 3 sayfayı sırasıyla okuyarak gözden geçirip değerlendirin...<br />
"feveran" olarak nitelediğiniz -eğer dogru tahmin etmişsem-belki daha anlaşılır hale gelir.<br />
<br />
sportage in "sırf görüntüsü" ne göre konuşulduğunu sanmıyorum...2.0 dizel versiyonu şu anda görülebilir...benzinli versiyon da aynı kasayla geliyor...<br />
-mutlaka ince donanım farkı olacaktır-...<br />
Sadece bu araca da odaklanmayın...bu segmentte ciddi bir hareketlilik var ve 2011 de bu araçlar çok satacak gibi görünüyor..<br />
Tanıtım fiyatlarıyla giren araçlar ciddi bir fırsat aslında..<br />
Qashqai de 42 gibi girmişti...bu gün baz versiyonu daha yüksek fiyatla satıyor malum...<br />
<br />
topiğin konusu olan firma da kendine çeki düzen verip aracı daha donanımlı hale getirebilir 2011 de ...<br />
en azından abs yi hava yastığını parayla satmaktan vazgeçer...içerdeki ucuz plastik görüntüyü makyajlar belki vs...<br />
<br />
Allman-Japon- Dacia mukayesesi spekülatif ancak haklı bir mukayesedir...<br />
Alman ve Japon sağlamdır ve 2. elde daha ehvendir...bu konuda ciddi bir fikir birliği vardır.<br />
Şu dönemde de çok temiz 2. el araçlar bolca mevcuttur.<br />
(Son iki aracımı 34 bin ve 60 bin km lerde iken tertemiz sattım...elimdeki araç 23 bin km de ve muhtemelen 30 bini görmeden satılacak...)<br />
<br />
Topiğe konu olan aracın ekonomik bir seçenek olduğu yanılgısına düşen ve kısıtlı imkanı olan arkadaşlara da 2. eli önerdik bu nedenle...<br />
<br />
sevgiler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote></div>