KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
defender, bır hastalık, bır tutku, bır ask, sıradan olmama çabası, keşfetme hastalıgı, herseye meydan okuma defenderı olmayanların anlayamayacagı bısey bu kıme ne anlatırsanız anlatın sızın heycanınızı anlamazlar aranızda acayıp bır bag vardır aralıksız 8 saat boyunca ondan bahsedebılırsınız arac olarak bakmazssınız bır sure sonra amacınız olmustur ve ne yaparsanız yapın bu hastalıktan kurtulamazssınız..
hastasıyım...
ı love my "Trans4mer"
merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi kendine çeken bi ruh mu var ne ondan aldıgımız zevki neşeyi (kazma gibi araba aslında) mercedes bmw bile vermiyor
merhaba
ben çocukluğumda bmc kamyonumuz vardı gecem gündüzüm onunla geçerdi uyumadan hayaller kurardım araba kullanmasınıda bmc de ögrendim bu defender beni o yıllaramı götürüyor diye düşünüyorum gerçekten herbirimiz kendimizi onda buluyoruz galiba
defenderde bizi kendine çeken bi ruh mu var ne ondan aldıgımız zevki neşeyi (kazma gibi araba aslında) mercedes bmw bile vermiyor
Aynen öyle, herkes ''sen manyakmısın kardeşim, ne işin var senin bu arabayla, işin gücün yok mu senin'' diyor. Cidden komik bir durum ama, ne bilim ya, çözemedim gitti.
Umarım hep böyle devam eder, çözersem zaten bırakırım diye korkuyorum.
Aynen öyle, herkes ''sen manyakmısın kardeşim, ne işin var senin bu arabayla, işin gücün yok mu senin'' diyor. Cidden komik bir durum ama, ne bilim ya, çözemedim gitti.
Umarım hep böyle devam eder, çözersem zaten bırakırım diye korkuyorum.
Birde Barış var yeni olarak, bir hafta 10 gündür sanayiden, yakınlarda bir usta dövebilirim, sabrımı deniyorlar.
Flört ederken iyiydi tabi ama evlenince başladı sorunlar, ama anlaşıcaz, sorun olmayacağını düşünüyorum, aradan kaynanaları ( ustaları ) çıkarırsak hiç sorun kalmayacak, arada sırada görürler kızlarını yeter o.
Daha yeni evlendik ya, çok sık görüşüyoruz onlarla, tabi, geçici bir süre böyle olacak, idare ediyoruz şimdilik...