turgut68
Kamp I
Kendim de yaklaşık 6 aylık Duster sahibi olarak şu soru kafama takıldı. Malum, Duster uygun fiyatı ve yeterli kalitesiyle hem binek araç, hem bazı 4x4'ler, hem de kapalı kasa kamyonet almayı düşünenler için ciddi alternatif oluşturuken, hala beklendiği kadar yaygınlaşmadığı görüyorum. Millet şu 'yandan kapılı' Doblo, Transit Connect, Caddy ve benzeri araç sevdasından hala vazgeçmiyor. İstanbul'da 20-30 tane bu tür aracın yanında ancak 1 Duster'a rastgelmek mümkün. Hele en çok tutulması gereken Anadolu kırsalında yeterli ilgiyi görmüyor. Var ama bir satış patlaması yaşanmadı.
Fiyat, yakıt, iç hacim, konfor, görünüm, servis, bozuk yol performansı, akla ne gelirse Duster avantajlıyken nedir bu kapalı kamyonet, panelvan sevdası, anlayamadım gitti. Bunların sağlayıp da Duster'ın sağlayamadığı ne var? Bir bilen varsa anlatırsa çok sevinirim.
Fiyat, yakıt, iç hacim, konfor, görünüm, servis, bozuk yol performansı, akla ne gelirse Duster avantajlıyken nedir bu kapalı kamyonet, panelvan sevdası, anlayamadım gitti. Bunların sağlayıp da Duster'ın sağlayamadığı ne var? Bir bilen varsa anlatırsa çok sevinirim.