Neden Kimse Benle Biryere Gelmek İstemiyor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,443

Etiketler

Ynt: Neden Kimse Benle Biryere Gelmek İstemiyor?

özür dilerim de sadece sitem etmek istedim.
avrupa'ya araçla gideceğim gelmek isteyen bir ALLAH 'ın kulunu bulamadım.
tek başına gideceğim ama olsun.ne yapalım

Selamlar,
tahmin ettim, mesajınızın arkasında bir nedeniniz olduğunu ;-) .. Ancak "affınıza sığınarak" ve "şahsınız ile hiçbir ilişkisi olmayan" bazı konuları dikkatinize getirmek isterim.. En azından, benim için geçerli olan konular..

- Avrupa'ya seyahat hem finans hem de lojistik açısından kolay bir karar değil...
- Hele hele, araçla yapılacak olan seyahatler "bir miktar daha fazla" risk içerirler...
- Bir de, hiç tanımadığınız bir kişi ile uzun soluklu bir ekip ile yola çıkmak ise başka bir konu...

Ben Allahın bütün kullarının iyi insanlar olduğuna inanırım (hakikaten) ama bu sohbetinizin, tarzınızın , görmek istediğiniz yerler ve yapmak istediklerinizin uyuşabileceği anlamına gelmiyor maalesef .. Bu uzun yıllar hem offroad hem de normal seyahatlerde edindiğim tecrübem. Bu hem çağrıda bulunduğunuz kişiler hem de sizin için de geçerli. Nacizane, "huyunu , suyunu bildiğim... hakkım/hukukum olduğu bir arkadaşım" ile böyle bir seyahata çıkmayı tercih ederdim.

Bu arada, seyahata çağrınızı görmedim ve dolayısı ile gezmek istediğiniz yerleri bilmesem de... sizlere çok güzel bir seyahat dilerim, reha

Madalyonun öteki tarafından bakınca soru şu şekilde gözüküyor. "Neden seninle seyahate/geziye çıkmalıyım"

Reha bey inanılmaz güzel açıklamış hayran kaldım. Bende bir iki tüyo vereyim.

- planlama yaparken birileri de dahil olsun ben gidiyorum gelen var mı pek işe yaramıyor anlamışsındır
- buraları mutlaka görmem lazım diye kasmamak lazım esnek olmak lazım. Ama bu esnekliği sen oraları gezesin ben buraları sonra ortada buluşuruz şeklinde anlama. Bunun anlamı sadece masrafları bölüşmek için birilerini aradığın anlamına gelir bence.
- senin ilk defa gittiğin yerlere belki daha önce gidenler olmuştur. O yüzden her gittiğin yere birilerini bulamayabilirsin normal.
- önce sen bir gez sonra gel burada yazını yaz bakalım gittiğin yer senin gözünden nasıl gözüküyor. Bu bize de aynı zaman da seni tanıma fırsatı verir sonraki gezilerine de referans olur.

Böyle uzar gider. Naçizane şahsım adına yazılmıştır kimseyi bağlamaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler