Ynt: Neden Kimse Benle Biryere Gelmek İstemiyor?
Selamlar,
tahmin ettim, mesajınızın arkasında bir nedeniniz olduğunu ;-) .. Ancak "affınıza sığınarak" ve "şahsınız ile hiçbir ilişkisi olmayan" bazı konuları dikkatinize getirmek isterim.. En azından, benim için geçerli olan konular..
- Avrupa'ya seyahat hem finans hem de lojistik açısından kolay bir karar değil...
- Hele hele, araçla yapılacak olan seyahatler "bir miktar daha fazla" risk içerirler...
- Bir de, hiç tanımadığınız bir kişi ile uzun soluklu bir ekip ile yola çıkmak ise başka bir konu...
Ben Allahın bütün kullarının iyi insanlar olduğuna inanırım (hakikaten) ama bu sohbetinizin, tarzınızın , görmek istediğiniz yerler ve yapmak istediklerinizin uyuşabileceği anlamına gelmiyor maalesef .. Bu uzun yıllar hem offroad hem de normal seyahatlerde edindiğim tecrübem. Bu hem çağrıda bulunduğunuz kişiler hem de sizin için de geçerli. Nacizane, "huyunu , suyunu bildiğim... hakkım/hukukum olduğu bir arkadaşım" ile böyle bir seyahata çıkmayı tercih ederdim.
Bu arada, seyahata çağrınızı görmedim ve dolayısı ile gezmek istediğiniz yerleri bilmesem de... sizlere çok güzel bir seyahat dilerim, reha