Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ??
araçlarınızı daha evvel de resimlerde görmüştüm çok güzel araçlar. insanların daha çok yakıt tüketen,parçası zor ve pahalı bulunan, modifikasyon gerektiren, ya da daha az sağlam benzer klasmanda araç kullanmalarını anlamakta zorluk çekiyorum. alışkanlıkları değiştirmek zor, belki de ondandır.
tv de nissan deneme sürüşü ile ilgili bir programda amerika da bu araçların antipati yarattığı söylenmişti. ikinci dünya savaşında nissan amerika ile savaşta japon ordusuna ileri teknolojisiyle kara araçları dışında tüm uçakların motorlarını yapan firma olmuş ve amerikanın baya bir canını yakmış denmişti.
şimdi bile nissan isminden tedirgin olanlar var.şimdi de pazar savaşları var ve arabalarla ilgili asılsız efsaneler üretilmiş. tabi bizdeki iş bilmeyen ustaların da buna katkısı çok oluyor. sanırım en çok pay da bu ustalarda. aslında biraz meraklı olup öğrenmeye başlayınca basit bir sorunu nasıl bir aracın çözülmez sanılan problemleri yaptıklarını daha iyi anlamaya başlıyorum.
bu araçları kullananların olası problemlerinin çözümlerini paylaşmaları bu açıdan da faydalı olacaktır.