Merhaba,
son dönemde youtube ve birçok yerde offroad karavanlar görmekteyim, tasarım olarak gerçekten farklı bir kategori, görsel olarak gayet güzel ve dayanıklı olduğu hissiyatını veriyorlar.. Hatta Bu tip karavanlara sahip olanların doğa gezilerinin videolarını bol miktarda youtube da görmekteyiz. Peki bu normal karavanın neredeyse 2 katı fiyatlara satılan offroad karavanlarının olayı nedir? dayanıklılık mı? konformu? güvenlik mi? tasarım mı?
Ben birçok beyaz(normal) çekme karavanın offroad karavanlarla gidilen yerlere gittiğini ve onların dayandığı hemen heryere dayanabildiğini gördüm, offroad karavanların arazideki tek avantajının arka tasarımının düz değil yukarı açılı olarak bitirilmesine bağlı olarak uzaklaşma açılarının daha iyi olması. Bunun dışında çok büyük bir avantajını fark etmediğim gibi, malzemeden dolayı aşırı ağırlık dezavantajlarını olduğunu da görebiliyorum.
Hem beyaz hemde offroad karavan kullanan hobidaşımız varsa karşılaştırma yapmasını, avantaj ve dezavantajlarını(varsa) paylaşmasını, kullanıcı gözü ile yorum yapmasını çok isterim.
Kullanıcı yorumları ve seçim sebebplerini okumak, seçimin sebep ve sonuçlarını öğrenmek beni mutlu eder.
Birde bu offroad karavanı denemek istesek, bilinen bir kiralama firması varmı?