Neredeyse Bedavaya "50YTL" 4 Adet Kumho Venture AT 15 Jant 31J 265 50

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,725

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
Arkadaşlar ihtiyaç fazlası ~25000 km de pek arazi yüzü görmemiş, dişleri yerinde olan eski lastiklerim satılık. 2,5 senelik lastik. Islakta kayar ancak karda ve çamurda çekişi çok iyidir. Ancak asfaltta gürültü yapar zaten o nedenle değiştirmiştim geçen kış başı. Kumho Power70 aldığım için neredeyse bedavadan veriyorum. Kaça satılırsa satılan miktarı löseve yollayacağım.

15 jant 31j ölçüsünde...sanırım 265x75x15 e denk geliyor.

Takım fiyatı 50ytl den başlasın.

Etiketler
bir süre dursun arttıran olursa en yüksek fiyat kazansın

Ynt: Neredeyse Bedavaya "50YTL" 4 Adet Kumho Venture AT 15 Jant 31J 265 50

neredeyse bedava?? neden kimse ilgi göstermiyor.

resmini koyabilirseniz ben düşünebili,rim

lada niva için 4 tane asfalt lastiğine ihtiyacım var asfalt lastiği olsaydı kesinlikle tercih ederdim ama ok144 ler o işi yeterince görüyor ayrıca löseve destek duyarlılığınız için tebrikler

iyi fgunkler kumho lastıkler duruyormu 5322879694

merhaba

bu ilanı unutmuşum hala teklifim geçerli lasitkler 4000 km kadar daha yol yaptı. kışı geçirdim üzerlerinde. arabada takılılar.buzda kayıyorlar ancak karda çamurda ve aşırı sert olmayan arazi koşullarında harikalar. balans ve balon problemi yok. alakasız aşınan yüzeyler yada yırtılmalar yok. yani gayet güzel iş görürler.

set halinde 100 ytl ye veriyorum, arttırmayı filan boşverin. gelen parayı löseve göndereceğim en başta dediğim gibi. herkese selamlar. ilgilenen olursa araç üzerinde fotoğrafını çekerim sizin için.

ben ankara ivedikteyim. araba bende olduğunda gelip görebilirsiniz. zaten şu günlerde diğer lastiklerimi takacağım o takdirde istediğinizde gelip bakabilirisniz.

işte iki adet fotoğraf. tamamı aynı durumdadır. gayet iş görecek vaziyetteler. balon yırtık yanaklarda aşınma yoktur.

P1010126.jpg

P1010128.jpg

satılık evet, ancak bahsi geçen araca uyup uymayacağını deneyimli arkadaşlar söylesinler ben emin olamadım.

KLL' Alıntı:
set halinde 100 ytl ye veriyorum, arttırmayı filan boşverin. gelen parayı löseve göndereceğim en başta dediğim gibi. herkese selamlar. ilgilenen olursa araç üzerinde fotoğrafını çekerim sizin için.

arttırma yapmaktan vazgeçmiştim, sonradan sıkıntı olmasın.

94 zj orjinal halinde ise uymaz kesinlikle sürter ama yükseltme kiti varsa rahat olur tabiki uygun jantın da olması lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler