Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,057
Ynt: Niğde - Aladağlara Günübirlik Keşif Gezisi ( 01 Ekim 2010 )

Yemeği afiyetle yedik yemesinede ... ayrılırken hesap istedik haliyle
Ne geldi dersiniz :eek: :eek: :eek:

neyse bunu merak eden olursa bilahare yazarım ..

Etiketler

Yemekten sonra saat 16 00 gibiydi Berk'in verdiği rotaya doğru tekrar yola çıktım..

1.600 metredeki Dağcıların kamp yaptığı futbol sahası civarında Berk arkadaşımızın 3.200 m.deki kamp yerine kadar bu araçla çıkabilirsiniz dediği kamp güzergahını ararken yolda çoban arkadaşlarımızdan birisine sordum..

benim gibi ziyaretçilere alışık görünüyordu.. ama yolu iyi tarif edemediğinden.. 2 kere girdiğim dar dağ yollarından geri geri zorlukla dönüp denemeler yaptım..
(dağ çıkış yolundaki koyun sürülerinin çok sayıda hiperaktif köpekleri var .. ;D araçlar gibi yayalarada aynı tepkiyi veriyorlarsa dağcıların işi zor gibi ::smiley: )

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

saat 17 00 civarıydı bu saatten sonra tek araçla 2.100 m. üzerinde keşif yapmanın pek doğru olmayacağını düşünüp geri dönmeye karar verdim.
3.200 m.deki kamp yerini keşfetmek umarım yakın bir zamanda mümkün olur .. :-\

son fotoğraflar,

[attachment=5]

DSC02255.jpg

DSC02258.jpg

DSC02260.jpg

DSC02264.jpg

DSC02267.jpg

[attachment=1]

İniş sırasında çektiğim dağcıların çadırlarının bulunduğu futbol sahası ve yanındaki kamuya ait tesis fotoğrafları..

[attachment=2]

[attachment=3]

Önce Emniyet ... :smiley:

[attachment=4]

DSC02268.jpg

DSC02270.jpg

DSC02271.jpg

DSC02272.jpg

Arkadaşlar sonuç olarak, iyiki rotadan sapmışım iyiki aladağlara gitmişim .. herkese öneririm.
aslında yatak yorganım aracımın üstünde olduğundan çok istesem geceleyebilirdim ama tek olduğum için pekte eğlenceli olmaz diye düşünüp akşama geri döndüm ..
Gidecek arkadaşlara mutlaka en az 1 gecesi kamplı olmak üzere mümkünse 4x4 araçlarla ama kesinlikle zorunlu değil,
aileleriyle yada kafa dengi birkaç kişi olarak yöreyi gezmelerini öneriyorum :smiley:

Paylaşımınız için teşekkürler Ertuğrul bey.Faaliyetimiz için ışık tutacak bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim.

Selamlar,
Murat

Ertugrul abi paylaşım için teşekkürler.
inşallah en kısa sürede beraber gidelim.
yolun daha ilerisnde harika yerler var...

ertuğrul abi balık güzeldi haralde ama fiyatını durunca yolunu şaşırdın sanırım ;D ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Yemeği afiyetle yedik yemesinede ... ayrılırken hesap istedik haliyle
Ne geldi dersiniz :eek: :eek: :eek:

neyse bunu merak eden olursa bilahare yazarım ..

takomistik' Alıntı:
ertuğrul abi balık güzeldi haralde ama fiyatını durunca yolunu şaşırdın sanırım ;D ;D

Yemek fiyatı şaşırtıcı olmasına şaşırtıcıydı ama olumlu yönde şaşırdım..

o yemek için sadece 6 TL ( altı Türk Lirası ) aldılar :eek: :smiley:

uğramak isteyen arkadaşlar olursa iletişim bilgileri ;
Dokuzgöz Alabalık
Çamardı-Niğde karayolu üzeri 10.km.ÇAMARDI
0388-724 73 20 / 0533 810 95 32

eline saglık abi, guzel bir tanıtım yazısı olmus..

ertuğrul abi çok güzel bir gezi olmuş
harika fotolar çekmişsin paylaşım için tşkler
en kısa zamanda tekrar hep beraber gidelim

dağcılık yaptığımız universite yıllarında her patikasını ezberlediğim defalarca cesitli rotalarından zırveler yaptığımız yerleri tekrar görmek çok guzel enson bu yaz kızlarla birlikte ailecek gide bildik bir gece kamplı mukemmel yerlerdir herkese tavsiyeee Kareler için teşekkurler

Aracınızında maşallahı var. Gerçekten çok güzel bir araç olmuş... Darısı başımıza :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.