KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yemekten sonra saat 16 00 gibiydi Berk'in verdiği rotaya doğru tekrar yola çıktım..
1.600 metredeki Dağcıların kamp yaptığı futbol sahası civarında Berk arkadaşımızın 3.200 m.deki kamp yerine kadar bu araçla çıkabilirsiniz dediği kamp güzergahını ararken yolda çoban arkadaşlarımızdan birisine sordum..
benim gibi ziyaretçilere alışık görünüyordu.. ama yolu iyi tarif edemediğinden.. 2 kere girdiğim dar dağ yollarından geri geri zorlukla dönüp denemeler yaptım..
(dağ çıkış yolundaki koyun sürülerinin çok sayıda hiperaktif köpekleri var .. ;D araçlar gibi yayalarada aynı tepkiyi veriyorlarsa dağcıların işi zor gibi : )
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
saat 17 00 civarıydı bu saatten sonra tek araçla 2.100 m. üzerinde keşif yapmanın pek doğru olmayacağını düşünüp geri dönmeye karar verdim.
3.200 m.deki kamp yerini keşfetmek umarım yakın bir zamanda mümkün olur .. :-\
Arkadaşlar sonuç olarak, iyiki rotadan sapmışım iyiki aladağlara gitmişim .. herkese öneririm.
aslında yatak yorganım aracımın üstünde olduğundan çok istesem geceleyebilirdim ama tek olduğum için pekte eğlenceli olmaz diye düşünüp akşama geri döndüm ..
Gidecek arkadaşlara mutlaka en az 1 gecesi kamplı olmak üzere mümkünse 4x4 araçlarla ama kesinlikle zorunlu değil,
aileleriyle yada kafa dengi birkaç kişi olarak yöreyi gezmelerini öneriyorum
dağcılık yaptığımız universite yıllarında her patikasını ezberlediğim defalarca cesitli rotalarından zırveler yaptığımız yerleri tekrar görmek çok guzel enson bu yaz kızlarla birlikte ailecek gide bildik bir gece kamplı mukemmel yerlerdir herkese tavsiyeee Kareler için teşekkurler