<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="asidoktor" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
asidoktor' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Cevabınız için teşekkür ediyorum Savaş bey.işin aslı ben offroad dan ziyade dağ taş gezmek istiyorum.normalde trekking yapıyorum ama artık bunu olabildiği kadarıyla araçla yapmak niyetindeyim.o yüzden offroad kabiliyeti olan bir araç arayışındayım.terrano da konfor derken koltuk ısıtmadır diyer sensörlü olaylarmı yoksa araç uzun yolda rahatsızlık mı veriyor.hız konusunda zaten 110 u geçmiyorum.Konfor olayını biraz açabilirmisiniz?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Koltuk ısıtma, süspansiyon farkı, ısıtmalı ve elektrikli ayna(çoğu terranoda yok), cruze control,fallow me,müzik sistemi,kararan dikiz aynası,elektrikli koltuk vs gibi.Hocam ben size işin aslını ifade edeyim; İster terrano olsun, ister frontera,ister pathfınder,ister cherokee,ister suzuki vitara.Motor, şanzuman,defransiyel,4 çeker,ön düzen sorunsuz ise hemen hepsi aynı kabiliyette araçlardır.Lastiğin iyi olması şartı ile.Vitara birazcık dardır,terrano biraz yüksek olduğundan meyilli girişlerde az daha dikkat ister,frontera bayılır dik rampada falan vs vs vs.Ama bana land freelender deseydiniz tek kelime ile SAKIN derdim mesela.YETERKİ ALDIĞINIZ ARAÇ TEMİZ OLSUN.Mesele bu.Terrano alınır sorun yok bana göre.</div>