Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,760
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

böyle giderse herşeyi bitip öyle gelicek

Etiketler

2008'de 3 Kapı bir Patrol beğenmiştim, almak kısmet olmadı, arka kapı yana açılan modeldi. Kürşad, bu araç kasalıdan mı kabine çevrilmiş?

nkurtkaya' Alıntı:
2008'de 3 Kapı bir Patrol beğenmiştim, almak kısmet olmadı, arka kapı yana açılan modeldi. Kürşad, bu araç kasalıdan mı kabine çevrilmiş?

yok nejat orjinali bu hardtop model cj ler filan gibi genelde tüm dünyada böyleler. Sadece off road yapanların bazıları hard top ı söküp kamyonet gibi kullanıyor.

Kürşad, seninki siyah olan, hard top sökülebiliyor, bir de kırmızı gibi tavanı sökülemeyen modeli var. Hangisi hangi yıl bilmiyorum.

Bu koyduğun benimkinden sonraki modellerden. 89 benim kasanın sonu. sonra makyajlı yeni bir kasa geliyor ama onlarda 3300 motor yok 2.8 td var. 93 den sonrada makaslıdan helezonluya geçiyorlar yine 2.8 td motorla

ama 3300 td nin bildiğim son kasası bendeki

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Kürşat hayırlı uğurlu olsun. Umarım gönlüne göre bir araç olurda uzun süre işini görür

saol özgür inşallah

Kardeşim Hayırlı uğurlu keyifli olsun inşallah bakalım nasıl olacak.

Hayırlı olsun kardeşim

Ya bundan sonra bir tane de benim arabadan yap,kopya çekerim ;D

tolgameltem' Alıntı:
Hayırlı olsun kardeşim

Ya bundan sonra bir tane de benim arabadan yap,kopya çekerim ;D

ver arabayı ve parayı senin arabayı yaparım Kardeşim ;D

saolasın

kayseride ekibimizde bu araçtan bir adet var, sahibi alper forum uyesi arac hakkında cok bilgili ona danısabilirsin takıldıgın yerleri.. aracın onu cok sık fakat arkasaı fazla sade araç hazır ahmet ustada iken stepne tasıyıcılı guzel bir tampon ister arkaya..