3 Kuruş fazla olsun kırmızı olsun. işimiz şaka hangi renk olursa olsun için de muhakkak sedef olsun cok tatlı olur.renkler ve zevkler tercih meselesidir.kürşat bey.
3 Kuruş fazla olsun kırmızı olsun. işimiz şaka hangi renk olursa olsun için de muhakkak sedef olsun cok tatlı olur.renkler ve zevkler tercih meselesidir.kürşat bey.
abı kesınlıkle tarıfıne r1 beyazı uyuyor hem sedeflı hem sım var ıcınde sen bır gıt motorun rengıne bak ı not 2008 modeldede bayaz var o bıraz daha parlak bıde 2009 lardakı var resımlerdekı ıkısınıde mutlaka gor
kürşad bey , wv grubunda jetta beyazı na bakabılırsınız, kesınlıkle buzdolabı gıbı durmaz ben cj 5 e yapmıstım, mukemmledı, şeker beyezı gıbı , ıstersenız renk kodunu bulabılırım, Autokıng den
kürşad bey , wv grubunda jetta beyazı na bakabılırsınız, kesınlıkle buzdolabı gıbı durmaz ben cj 5 e yapmıstım, mukemmledı, şeker beyezı gıbı , ıstersenız renk kodunu bulabılırım, Autokıng den
Bekir bey çok teşekkürler , aslında sanırım ben rengi gözümle görmedne seçemiycem bunuda yarın yapıcam. Büyük ihtimalle beyaz olucak içi simli. ve buz beyazı tonunda. Beyazda karar kılmamın en büyük nedeni bu bir off roada aracı ve off road yapıcak dal ciziklerinde vs de diğer renklerin hepsi 1 ayda kötü duruma gelicek ama beyaz ve krem uzun süre güzel kalır.