<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ihsane" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ihsane' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Kürşat bostancıda esnaflık yapıyorum,on beş sene önce hayatımda iki defa bir kazalı 91 model land cruiser yurt dışından getirdiğim off road ekipmaları ile birlikte off road aracımı topladım o zamanlar off road araçtan anlayanda yoktu sanayide 4 ayda yaptım ve ustalarla uğraşmaktan pişman oldum, ders almadım bostancı sanayinde 5 sene önce vito mercedes alıp bunu vip yapmak için kolları sıvadım ve 3 ayda neredeyse en son boyacıda vito yu yakacaktım, tabi bütün ustalar için demiyorum işini bilenlere lafım olmaz buradaki sır parayı bitince vereceksin onlarda dişini tırnağına takıp o parayı almak için bitirecekler,,,,,o gündür bu gündür töbeliyim yoksa ne araçlar geliyor, sabır sabır Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin kürşat, tekrar tebrikler....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
haklısınız şimdiye kadar aksini yaşayanda duymadım , ben mecburiyetten düştüm bu duruma zaten yoksa ciddi sabır işi <br />
<br />
<br />
teşekkürler</div>