Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende çok zor bulmuştum yaklaşık 2 ay önce.
Aracımı TÜV den geçirirken Şase no yu bulamadığımız için ağır kusurlu sayıldı ve geçmedi..
Çok ince bir şekilde (yaklaşık 0,5 mm) ve yaklaşım 1 cm. boyunda bir yazı.
Copilot tarafında ön lastik ortalarına doğru uzanan kupa altındaki 10 cm.lik şase demirinin üzerindedir.
Çok ince olduğundan farkedilmiyor..Önce pas sökücü ile temizlenip daha sonra beyaz tepeşir ile üzerinden geçtiğinizde okunacak hale geliyor.
Sevgilerimle
Arkadaşlar bu arada kullandiğimiz ve uğraştığımız arabalar yaklaşık çeyrek asırlık araçlar..
Yani benimkisi 86 Model..
Bilgilerimizi paylaşabilmek adına tel. numaralarımızın birbirimizde olması kanaatindeyim.
Ben Karadeniz Ereğli/Zonguldak ta yaşıyorum.
Tel. numaram : 0532 687 64 07
Sizlerinde hiç çekinmeden aramasını veya tel. no larinizi yazmanizi rica ediyorum..
Araçıma yapmış olduklarımı okumanız adına sevgilerimi sunuyorum..
Linkler aşağıdadır..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.msg561714#msg561714
Hadi yaa, inanın üzüldüm böyle bir işe bu kadar para vermenize..
Nasıl, nerede ve kim yapıyor bu işi ve ayrıca yeni numaradan sonraki işlemler nedir..
Paylaşırsanız sevinirim..
Benim aracın sasi numarasının son 5 rakamı yoktu. O bölgeye işlem yapılmıs sanırım kaza yapılmıs sonra parca kaynatılmıs.Rakamlar eksik oldugu için TÜV onay vemedi. oraya verdigim parada yandı tabii. Eksik numaraları Bursa mühendisler odasına gösterdim.Orası bir yazı yazdı. Araca tekrar sasi numarası vurulabilir diye. Sonra yazıcı ve tarfik devreye girdi.Yeni numara cakıldı yeni ruhsat cıkarıldı. son olarak tekrar tüve onayı için gidildi. tüve iki kez para verdim malesef.