Nissan Patrol Şase Numarası Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pesimist79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,200

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol Şase Numarası Yardım

şasenin sağ kolunda üstte, akünün alt tarafı diyeyim... tampona giden yerde.
yağ birikintilerini kazırsan görünecektir.

Bende çok zor bulmuştum yaklaşık 2 ay önce.
Aracımı TÜV den geçirirken Şase no yu bulamadığımız için ağır kusurlu sayıldı ve geçmedi..
Çok ince bir şekilde (yaklaşık 0,5 mm) ve yaklaşım 1 cm. boyunda bir yazı.
Copilot tarafında ön lastik ortalarına doğru uzanan kupa altındaki 10 cm.lik şase demirinin üzerindedir.
Çok ince olduğundan farkedilmiyor..Önce pas sökücü ile temizlenip daha sonra beyaz tepeşir ile üzerinden geçtiğinizde okunacak hale geliyor.
Sevgilerimle

Sonunda buldum ama son 5 rakamı yok cünkü parca kaynaklanmış. bakalım tüv den gecirebilecekmiyim.

Arkadaşlar bu arada kullandiğimiz ve uğraştığımız arabalar yaklaşık çeyrek asırlık araçlar..
Yani benimkisi 86 Model..
Bilgilerimizi paylaşabilmek adına tel. numaralarımızın birbirimizde olması kanaatindeyim.
Ben Karadeniz Ereğli/Zonguldak ta yaşıyorum.
Tel. numaram : 0532 687 64 07
Sizlerinde hiç çekinmeden aramasını veya tel. no larinizi yazmanizi rica ediyorum..
Araçıma yapmış olduklarımı okumanız adına sevgilerimi sunuyorum..
Linkler aşağıdadır..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44774.msg561714#msg561714

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49690.0

sevgilerimle
Murat AYRAL

Hadi yaa, inanın üzüldüm böyle bir işe bu kadar para vermenize..
Nasıl, nerede ve kim yapıyor bu işi ve ayrıca yeni numaradan sonraki işlemler nedir..
Paylaşırsanız sevinirim..

Benim aracın sasi numarasının son 5 rakamı yoktu. O bölgeye işlem yapılmıs sanırım kaza yapılmıs sonra parca kaynatılmıs.Rakamlar eksik oldugu için TÜV onay vemedi. oraya verdigim parada yandı tabii. Eksik numaraları Bursa mühendisler odasına gösterdim.Orası bir yazı yazdı. Araca tekrar sasi numarası vurulabilir diye. Sonra yazıcı ve tarfik devreye girdi.Yeni numara cakıldı yeni ruhsat cıkarıldı. son olarak tekrar tüve onayı için gidildi. tüve iki kez para verdim malesef.

Anladım.paylaşım içinde ayrıca tşk.ler.
Baya bir meşakatli olmuş sizin için ancak halletmenize sevindim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler