NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,820

Etiketler

Ynt: NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası

mergen' Alıntı:
Malum sitede sanırım 1993 model kırmızı bir araç mevcut 19.000TL fiyatla.

o araca dün baktık fiyata göre durumu ciddi kötü o yüzden çok masrafı var.... motor artık sonuna gelmiş 417.000 de arka alt şase tabana doğru çürümeye başlamış gerçi üst kaporta fena diil ama komple soyulup yapılması gerekiyor a dan z ye fiyat daha makul olsa alınabilir.
teşekkür ederim bilgi paylaşımı için.

saygılarımla,

mergen' Alıntı:
Bu ilanı gördünüz mü?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-patrol-arazi-devi-nissan-patrol-2-8-turbo-dizel/detay/
teşekkürler şu an sizin yazınızdan sonra gördüm.

mergen' Alıntı:
Aracı incelerseniz eğer yorumlarınızı bekleriz.
Şükrü bey selamlar, Kağıthanede olanı inceledim kaporta çürükler var ,yan arka cam çıtalar hepsinde olduğu gibi çürümüş,makinası 300.000 üzeri yağ yakıyor arka kilit mevcut ön hubslar yerinde çalıştığını söyledi sahibi, motor içi temiz ama,büyük ihtimal boya görmüş, içi tavan döşemeleri kötü kısaca iç kısımlar hor kullanılmış araç sahibi pendikten Akif ustadan geçen sene aldığını söyledi.. kısaca son 18500 olur dedi bence 13-14 e alınırsa 15-20 daha harcanırsa uzun süre keyifle kullanılabilir..

saygılarımla,
Keşfi Tarkan Özgüç.

mergen' Alıntı:
Enteresan araç burada İstanbul'daymış. Halbuki Ankara'da diye yazıyor ilanda.

Yorumlarınız için teşekkürler. 13-14 bu işin adı dediğiniz gibi.
Ankara da olan 91 model lacivert başka bir araç 14 plakalı yanlış hatırlamıyorsam

mergen' Alıntı:
Zaten benim ilanını verdiğim o bahsettiğiniz lacivert araç idi.

Sanırım siz daha önce muhabbetini yaptığımız kırmızı aracı yazdınız.
Şükrü bey selamlar,
geçen yorumunu yaptığım koyu gri bir araç kağıthane çağlayan mahallesi diye bir yerde sahibinden de onunda ilanı var , Kırmızı olanıda inceledim onunda toplanmaya çok ihtiyacı var en önemlisi makinesi 400 küsur binde tamamen makina ister alt şasedende çürümüş...
Lacivert olan ankara ilanlı fakat boluda onuda haftaya görmeye gidicem.

saygılarımla,

Keşfi.

mergen' Alıntı:
Tarkan Bey bahsettiğiniz aracı şimdi gördüm.

Cahilliğime verin ama bu araçlarda ön arka helezon mudur? yoksa arkalar makas mı oluyor?
estağfurlah şükrü bey, ön ve arka da helezondur bu kasalarda bildiğim kadarı ile 90 öncesi olanlar makaslı..

saygılar,

selamlar 1985 model 4000 motor 6 silindir benzin-lpg li orjinal bir araç var bildiğim orjinal 230000 km civarı değişeni yok bildiğim kadarıla 7000 tl ye alınır düşünürseniz beni arayın telim 0532 6049556 korhan aracın şubat 2012 ye kadar muayenesi var hiç ellenmemiş tamamen orjinal gri renk selamlararaç esenyurtta bir arkadaşımdadır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR