KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o araca dün baktık fiyata göre durumu ciddi kötü o yüzden çok masrafı var.... motor artık sonuna gelmiş 417.000 de arka alt şase tabana doğru çürümeye başlamış gerçi üst kaporta fena diil ama komple soyulup yapılması gerekiyor a dan z ye fiyat daha makul olsa alınabilir.
teşekkür ederim bilgi paylaşımı için.
Şükrü bey selamlar, Kağıthanede olanı inceledim kaporta çürükler var ,yan arka cam çıtalar hepsinde olduğu gibi çürümüş,makinası 300.000 üzeri yağ yakıyor arka kilit mevcut ön hubslar yerinde çalıştığını söyledi sahibi, motor içi temiz ama,büyük ihtimal boya görmüş, içi tavan döşemeleri kötü kısaca iç kısımlar hor kullanılmış araç sahibi pendikten Akif ustadan geçen sene aldığını söyledi.. kısaca son 18500 olur dedi bence 13-14 e alınırsa 15-20 daha harcanırsa uzun süre keyifle kullanılabilir..
Şükrü bey selamlar,
geçen yorumunu yaptığım koyu gri bir araç kağıthane çağlayan mahallesi diye bir yerde sahibinden de onunda ilanı var , Kırmızı olanıda inceledim onunda toplanmaya çok ihtiyacı var en önemlisi makinesi 400 küsur binde tamamen makina ister alt şasedende çürümüş...
Lacivert olan ankara ilanlı fakat boluda onuda haftaya görmeye gidicem.
Ynt: NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası
selamlar 1985 model 4000 motor 6 silindir benzin-lpg li orjinal bir araç var bildiğim orjinal 230000 km civarı değişeni yok bildiğim kadarıla 7000 tl ye alınır düşünürseniz beni arayın telim 0532 6049556 korhan aracın şubat 2012 ye kadar muayenesi var hiç ellenmemiş tamamen orjinal gri renk selamlararaç esenyurtta bir arkadaşımdadır