Öncelikle herkese selamlar ben ankaradan daha taze 15 günlük 2.7 terranocu fikri
söylediğim gibi aracı alalı daha 15 gün oldu ilk izlenimlerim araç genel anlamada güzel sanki virajlarda biraz dikkat etmem gerektiği izlenimini hemen uyandırdı yanlız arazide gerçekten süper daha önce uzunca bi süre freelanderda kullandım ama gerçekten arazide terrano başka ve kullanması çok keyifli dağ tepe gözüme dümdüz görüküyor bide hep bahs edilen hararet sorunda geçen hafta sonu arazide epeyce zorlamama rağmen en ufak yerinden bile kıpırdamadı benden önceki radyatörü yeni şişletip temizletmiş belki bundandır sahibi balık ve av sevdamdan ötürü böyle bir araç hep istiyordum nasip bu güneymiş kısa zamanda fotolarıda eklerim kısaca burda terrano ile ilgili benden deneyimli arkadaşlar epey var ilk sorum asfalta çıkıp aracı dört çekerden arkadan itiş konumuna getirdiğimde bazı zamanlar belli bi süre dört çekiş uyarı lambası yanık kalıyor acaba dört çekerden çıkmıyomu ikinciside yedek lastik kılıfı yırtık ve çok çirkin görünüyor kutu şeklinde olanlarından bulunurmu yada nerden alınır sitedeki herkese saygılar bundan sonra burdayım inşallah