<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Horizon16" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Horizon16' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tekrar Merhaba. Otomatik vites yağını ve filtresini değiştirmek istiyorum. Yağ seviyesi kontrolü yapma imkanı var mı acaba?Radyatörcü %50 fazla soğutma yapacağını belirttiği 3 sıra radyatör için 1000 tl fiyat verdi. Bir de aracımın ön göğsü kırık, uygun fiyatlı çıkma arıyorum. Ostim'den fiyat aldım 500 tl. Çevresinde bilen satan var mı? Teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Tekrar merhaba,şanzıman yağ çubuğu ,motor yağ çubuğunun daha gerisinde, seviyeyi kontrol edebilirsiniz.<br />
Altını vurmadıkça yada başka sebeple sızıntı olmadıkça pek eksilme yapmaz,periyodik sürelerle kontrol şart.<br />
Yine periyodik olarak yağ ve filtre değişimi vs hep dikkatli olunması gerekir,otomatik parçası pahalıdır.<br />
<br />
Radyatörü o rakamın yarısına halletmeniz gerek benim bilgilerime göre yeniden soruşturun derim.<br />
Göğüs için çok alternatif yok bazen bulmak bile marifet olabilir.Bir de değişim için ciddi paralar isteyebilirler.<br />
Benimde göğüste çatlamalar vs sıkıntılar var ama arazide olduğumuz için onlar ikinci planda kalıyor.</div>