NİSSAN TERRONA 1997 MODEL SAĞ ÖN FAR CAMI VE YAN SİNYAL ARIYORUM...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MERT GAYRİMENKUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,828

MERT GAYRİMENKUL

Yeni Üye
HERKESE HAYIRLI GÜNLER

97 MODEL TERRONA KULLANICISIYIM DİKKATSİZLİĞİM DOLAYISIYLA ÖN SAĞ FAR CAMINI VE YAN SİNYALİMİ KIRDIM NET ÜZERİNDEN ARAŞTIRDIM BULAMADIM DİYEBİLİRİM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Etiketler
Ynt: NİSSAN TERRONA 1997 MODEL SAĞ ÖN FAR CAMI VE YAN SİNYAL ARIYORUM...

eski bedford farları terrano far yuvalarına ufak bir modifikasyonla yerine uyuyor sadece ampullunü değiştirmeniz gerekebilir orjinal farları bir hayli pahalı ama bu farlar oldukça uygun

Terrano icin degerli bilgi tesekkurler.
Bu arada on ve arka sinyaller icin sadece cam bilgisi olan var mi?
Komple var ama sadece cam degisse olur.

On farlarim eski ve soluk gorunuyordu.
Bedford farlari icin gorustum ama ustalar Golf fari onerdi.
Ufak bir modifikasyon ile degistirildi.
Belki birilerine faydasi olur diye yazdim.
Bu arada arka sag tampon farinin cami kirikti.
Komple almak cok pahali diye kirik yere parca yapistirdim.
Sicak silikon ile belli olan ama islevsel bir calisma oldu.
Bir de resim eklemeyi becersem iyi olacak ama ozurluyum bu konuda.
Bu arada Golf ilk kasanin farlari uyanlar.Tanesi 100 civari.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR