whiteagle Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 1 Nis 2011 #1 Resimdeki ürün nissan patrol araçtan çıkmadır fiyatı 250 TL
O ozgurmodel Ana Kamp Mesajlar 44 Tepkime Puanı 0 Yer Muğla 3 Nis 2011 #2 Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Ölçüleri nedir? Backlightı var mı?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 7 Nis 2011 #3 Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Nissan hariç bir aracta mesela Toyota Land Cruiser VX80 de çalışır mı ?
Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Nissan hariç bir aracta mesela Toyota Land Cruiser VX80 de çalışır mı ?
whiteagle Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 7 Nis 2011 #4 Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Arkadaşlar parça satıldı. isteyen olursa temin edebilirim. Ölçülerini malesef alamadım ama verdiğim arkadaştan isteyebilirim. Her araçta çalışırdiye düşünüyorum önemli olan iyimontaj ve aküden güç alması.
Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Arkadaşlar parça satıldı. isteyen olursa temin edebilirim. Ölçülerini malesef alamadım ama verdiğim arkadaştan isteyebilirim. Her araçta çalışırdiye düşünüyorum önemli olan iyimontaj ve aküden güç alması.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 7 Nis 2011 #5 Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer Eger ölçüyü tam verirseniz ona göre 1 tane isteyebilirim..
whiteagle Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 7 Nis 2011 #6 Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer mdr' Alıntı: Eger ölçüyü tam verirseniz ona göre 1 tane isteyebilirim.. Genişletmek için tıkla ... Boyutları Genişlik 220mm Derinlik 150mm Yükseklik 80mm
Ynt: Nissan Yükseklik ve Eğim ölçer mdr' Alıntı: Eger ölçüyü tam verirseniz ona göre 1 tane isteyebilirim.. Genişletmek için tıkla ... Boyutları Genişlik 220mm Derinlik 150mm Yükseklik 80mm