Niva Almayı Kafaya Takmış Durumdayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetxx12xx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,138

ahmetxx12xx

Yeni Üye
herkeze iyi günler şu sıralar bende bir niva hastalığı çıktı ama hazır bır nıva almaktan bahsetmıyorum kafamda planladığım şeyii sizinle paylaşmak istiyorum 90-95 model arassı max 4.500 tl verilebilecek cürüğü pası olması sorun olmayacak bir araç almayı düşünüyorum forumda olduğu gibi restarosyon yapılacak kafama göre dayayıp döşeyebileceğim birşeyleryapmak istiyorum işte sizce çok masraflı olurmu attıyorum 4 bin tl ye alınan nivvada ne kadar masraf olur curuklerı tamırde fılan ısı ses izelosyonu fılanda yaptıgımızı sayarsak ??
sonra bu niva için aksesuarları yedek parçaları ınterneten güvenilir bir site varsa benıle paylaşırmısınız ??
ve arka koltuk la ön koltuklar arasındakı mesafe biraz kısa uzatmanın bır yolu varmıdır hiç acaba ??

Etiketler

Ynt: Niva Almayı Kafaya Takmış Durumdayım

o fiyatlara niva bulabileceğinizi zannetmiyorum bulsanız da 14 000 lira daha harcamanız lazım bence hiç uğraşmayın dert sahibi olursunuz, alacağınız nivanın şasesinin sağlam olması lazım yoksa yaptığınız masrafa da değmez, sanayide bununla uğraşacak usta dahi bulamazsınız bence iyi düşünün ben 2003 modeli restore ettirdim arkadaşım olmasa bütün işleri baştan savma yapacaklardı veya hiç yapmayacaklardı
saygılarımlc

Ynt: Niva Almayı Kafaya Takmış Durumdayım

kardeş ben 10000 aldım boya hariç her şeyi yaptırdım lastik koltuk farlar delici 8000 harcadim lada yine lada 13750 sattım
lada alacaksan yuruyenı saglam olsun eşek biner gibi bin geç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR