geçenlerde internette gezinirken bir fotoğraf gördüm, orta konsol için çok başarılı bir fikir yapmışlar (fotoğrafın konusu o değildi muhtemelen
). Normalde orta konsola bir şeyler atmak imkansızdır nivalarda, zaten ufacık bir çukur alanı vardır, oraya da ne atsanız tıngırtı yapar yolda, illa torpidonun oralara koymak gerekir anahtarları telefonu ıvır zıvırı, o zaman da bulmak dert olur hep
bir kaç gün önce şaşmaza uğradığımda, o fotoğrafta gördüğüm şeyi yaptırdım bir döşemeciye, aynı fikir başkalarının da işini görür diye paylaşayım dedim
mantık çok basit, dikdörtgene yakın, konsol kenarlarından 5 cm daha geniş bir döşeme halıfleksi kesiyor, köşeler birbiri üzerine dikiliyor, dik kenarı aşağı kıvrılmasın diye tersten de kenar izleri dikiliyor. Vites kolları bu parçayı yerinde tutuyor, konsola yapışık değil.
adam uğraştı yarım saat kadar, fakat oldukça kullanışlı oldu
bir kaç gün önce şaşmaza uğradığımda, o fotoğrafta gördüğüm şeyi yaptırdım bir döşemeciye, aynı fikir başkalarının da işini görür diye paylaşayım dedim
mantık çok basit, dikdörtgene yakın, konsol kenarlarından 5 cm daha geniş bir döşeme halıfleksi kesiyor, köşeler birbiri üzerine dikiliyor, dik kenarı aşağı kıvrılmasın diye tersten de kenar izleri dikiliyor. Vites kolları bu parçayı yerinde tutuyor, konsola yapışık değil.
adam uğraştı yarım saat kadar, fakat oldukça kullanışlı oldu