Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bünyamin_01 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,526
Ynt: Niva Testi İçin Adana Kızıldağ Off-Road Gezisi (22 Mart 2009)

teşerür edrim ufuk abi artık seneye olur inşallah benimde bu sene ilk aslında bu gittiğim yerlerde inanılmaz kar vardı tepelerde hala var ama beraber çıkacak arkadaş lazım oda olur inşallah

Etiketler

çıkın çıkın fırsat bu fırsat bi daha gelmez belki bu sene:smiley:

Çok keyifli bir gezi olmuş ellerinize sağlık birlikte yapmak dileğiyle bende tarsusluyum araçta tarsus plakalı hayırlı olsun

teşekür ederim beklerim sizde avcısınız herhalde

Evet avcılıkta var Bünyamin bey tabi sizinde avcı olduğunuz hemen belli oluyor

Bünyamin abi bu bölümü şimdi gördüm aracın hayırlı olsun gezide pek fırsat bulamadık, yol yapmaktan araç kullanmaktan sohbet etmeye tanışmaya görüntülerde ayrıca çok güzel,

teşekkür ederim alicim evet bu ikinci ladam ilki bizim mehmedin ladasıydı onu almıştım birbuçuk ay bindim bunu bulunca onu geri mehmede verdim bunu aldım darısı sana senide görmek istiyoruz böyle bir araçla hadi bakalım

inşallah olacak abi bu ara taktım sürekli araştırıyorum ama tasişteki ihalelere taktım , abi 1999 land cruiser 12000 e almış adamlar canamar durumda hafif sorunlu araç,inanılmaz ucuz kafayı yedim bu gün

Nerde almışlar abi resmen bedava bu fiyat yaa

cok guzel goruntuler:smiley:

güzel kareler abi tebrikler aracınıda güle güle kullan..

keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

hayırlı olsun nivanız.... niva bir sevdanın adıdır güle güle kullanın gezi çok güzel olmuş....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.