nt3 lastik nasıldır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tiskeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,216

tiskeli

0507 577 80 43
Yer
ankara yenimahalle
petlas nt3 lastik düşünüyorum su anda 315 75 16 stt kullanıyorum çamur boşaltması pek hoşuma gitmiyor vede geniş olduğu için yumuşak taşlık zeminlerde tırmanış yaparken lastiğin genişliğinden dolayı geniş lastik tasların birine basmasa birine basıyor haliyle taşlar bilya görevi yaparak aracın çıkmasını engelliyor ve çimenli zeminlerde lastik yeri kazamadığı için kayarak hareketsiz kalabiliyor tabi kaba toprak ve iyice donmuş karda diğer ince lastikli araçlara göre batmadanda gidebildiğim oldu ama bu nt3 lerin daha kullanışlı olacağını düşünmeye başladım

Etiketler

Ynt: nt3 lastik nasıldır

nt3

2011-09-18fbbis2-2f09f2b.jpg

petlas.gif

nt3-01.jpg

nt3 ün hız limiti nedir acaba isuzu da yüksek hızda sağlıklı olur mu önce bunu bilmek lazım.
sadece arazi için kullanan gördüm çamur performansı gayet iyiydi.

kamyonetler için üretilenleri var 120km hız limitli eskiden andoffun yarışlarında kullanıldığnı çok gördüm çamur performansı fena değildi ama günlük kullanımı nasıl bilmiyorum tabanının darlığı ve dişlerinin derinliği iyi süratıda pek sevmem 70 -80 giderim zaten bu lastillerle surati unutmak lazım

petlasın resmi sitesine bir göz attım, nt3 römork lastiği olarak geçiyor ve hız limiti 40 km/s civarında. bundan dolayı dmax için güvenli olmadığını düşünüyorum. aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz , ebatlar seçeneğinde hız ve çeşitli bilgiler mevcut.

http://www.petlas.com.tr/tr/lastik.php?id=30

bu tarz lastikler iş makineleri için üretilen lastiklerdir,gerek hamuru gerekse iç karkas ve get yapısı itibarı ile...
dolayısı ile asfalt araçlarında kullanılması sakıncalıdır,bilginize.
zaten kullanım normlarını internet sayfalarında vermişlerdir.
sevgi ve selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri