oakley radar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,245

bekko

Kamp I
Yer
kas antalya
oakley radar range polarıze camlı gunes gozlugu uygun fıyatlı arıyorum, bıldıgınız sıte dukkan adı varsa paylaşım rıca ederım, hayırlı gunler

Etiketler

Ynt: oakley radar

Bir arkadasımda var bu ay içerisinde Americadan getirtti fakat polarized değil sanırım eğer düşünürseniz bilgi aktarayım saygılar.

Sayın bekko bu tür siteler ne kadar güvenilir olur bilemem ama ben ilk defa gördüm. Bulundugunuz yerde oakley satan bir yer varsa yada yurtdısındaki fiyatlarıyla karsılastırmanız en dogrusu olacaktır. Polarized lensli bir radar modelin fiyatı kendi sitesinde 280-300 dolar civarında. Burdan gözlüğü costumize ettirerek alırsanız fiyat artacaktır. Kendi sitesinde fiyatı böyle ise sanırım Turkıyede 350 TL olması bana pek uygun gelmedi. Saygılar.

bekko' Alıntı:
bılgı ıcın cok tesekkurler, bu sıte guvenılırmıdır? fake urun gelme durumu olurmu :smiley:

Merhaba,

Bu site zaten bir mağazanın online alışveriş sitesi. Yani ürünler direk olarak mağazadan geliyor.

Şöyle söyliyim; e-bay'den fake ürün gelme ihtimali buradab daha yüksek.

Fiyatların ucuz olmasının sebebi de gözlüklerin yeni sezon değil eski sezon olmalarıdır. Zaten verilen adrese bakarsanız asıl fiyatları üzerinden indirim yapılmış olduğunu da göreceksiniz.

Sitede iletişim adresleri mevcut, telefon açıp bilgi alabilirsiniz. Hem böylece kafanızda ki soru işaretlerini de gidermiş olursunuz.

Bir de ek bilgi; Oakley'in kendi sitesinde kendi gözlüğünüzü yaratabiliyorsunuz ama maalesef türkiyeye gönderim yapmıyorlar. Ancak amerikada bir tanıdığınız varsa ona gönderebilirsiniz. tabi burada ufak bir pürüz'de var alışveriş yapacağınız kredi kartının amerika orijinli olması gerekiyor yoksa yine kabul etmiyor.

Açıkcası ben gözlüğümü e-bay'den aldım ve 3-4 gibi bir süre de kapıma kadar geldi. 150$ tuttuğu içinde gümrük vergisine tabi olmadım.

Sevgiler.

cok saolun arkadaslar,antalyada bır magazada polarıze olanını 550 tl buldum oakley radar pıtch sıyah polarıze modelı, sıtedekı 360 tl olan modelde polarıze ozellıgı yok aradakı 200 tl ıcın bır dusuneyım:smiley: bu arada polarıze ozellıgı cok elzem mıdır onuda dusunmek lazım, herkese cok teşekkurler selamlar

sayın arkadaşlar bazen ön yargılı mesajlar olduğunu düşünüyorum e bay daki fiyatlarda çok ucuz değil www.spx den oakley aldım orjinaldirsonra 2 gün içinde vazgeçtim götürüp polarize bir oakley le değiştirdiler onun için,ayrıca gözlük denenmeden alınmaz diye düşünüyorum.birde dikkatimi çeken oakley lerde trend modellerde bir tarafta serino falan yazıyor diğer taraftanda straight veya radar gibi yazılar olur modeli belirten tavsiyembilinen bir mağazadan almanız spx atlas outdoor gibi

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler