Ynt: Octoberfest Tecrübesi Olan?
hernekadar kımse mesajıma cevap yamamıs olsada ben gelecekte gıdecekler ıcın tecrubemı anlatmak ıstıyorum. Cuma gunu munich e indim. trenle merkeze ordan metroyla campingplatz thalkirshen e vardım. bu arada metro ve tren kullanımı asırı kolay kaybolma rıskınız olamaz. hatta rısk alıp bılette almayabılırısnızcunku kontrol olmadı hıc ama olada bılır tabi

kamp alanım thalkirshen metrosuna yaklasık 15 dk yuruyerek. ve cok guzel bır yer. nehır kenarında. asırı kalabalık. cadır, karavan.. cadırınızı kendınız getırırsenız gecelıgı 13€.ama bu octoberfest zamanı ıcınde. dıger zamanlar daha ucuz. eger para vermek ıstemezsenız hemen kamp alanı karsısındakı kocaman yesıllık uzerınede cadır kurabılırsınız. yalnız hava soguktu mutlaka kıyafetlerınızı ona gore getırın. cok fazla ıtalyan vardı ve sabaha kadar ıcıp bagırdılar. ona gore uyuma problemı olanlar kulak tıkacı getırsınler

. bu arada bira cok ucuz. 6 lı bırayı 3€ alabılırsınız.marketten. zaten orda herkes 24luk bıra kasa bıralarla dolasıyor kısı bası

. munich cok guzel bır yer.mutlaka gıdın.pahalı ama bence almanyadakı sayılı guzel sehırlerden. bmw muzesi, olimpıyat stadı, meydanlarını gormeden gelmeyın.
oktoberfest e gelınce. asırı asırı kalabalık ve herkesın 100% ıckılı oldugu bır alan. duzgun yuruyen yok sıze carpanlara noluyor lan demeyın hemen kavga cıkar(bızzat yasadım

) alanda bıra satısı yok ama marketten alıp gelebılırsınız. bıra ıcın cadırların ıcıne gırmenız gerek.eger yer ayırtmamıssanız zaten gırısnız ımkansız. sabah 8:30 gıbı ıstedıgınız cadırın onune gırın ve cıkmayın. ben saat 3 te kuyruga gırdım ve saat 5 tı hala ıcerı gırememıstım taa ki memleketlımı gorene kadar

alandakı cadırlardakı guvenlıkcılerın cogu turk

abı 1 kısıyım 2 gunlugune festıval ıcın geldım bır guzellık yap dedınız mı sızı o kuyruktan cıkaracak sıhırlı cumlelerı soylemıs olursunuz. tabı ıcerı gırıncede bıra alamıyorsunuz cunku yerınız yok. bıra servısı sadece masada oturanlara yapılıyor onun ıcın sabah 8:30 da gelıp yer kapmanız gerek. ama guvenlıkcı abıyle guzel bır sohbet edersenız sıze bıra alamnıza yardımcı oluyor

seneye tekrardan gıtmeyı dusunuyorum ama bır 6 ay onceden yer ayırtacagım cadırda kalmak bıraz zulum

eger gıtmek ısteyen arkadaslar olursa herturlu bılgıyı verırım. gıtmenızı tavsıye ederım.