Off-Road Aracı Ama Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğa_dostu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,579

Etiketler
Ynt: Off-Road Aracı Ama Hangisi?

doğa_dostu' Alıntı:
İlk önce meraba arkadaşlar... Ben bu forumda yeniyim.
Ben off-road için araç istiyorum.İlk önce defender düşünmüştüm.sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Sizce ne almalıyım??
Şimdiden teşekkürler....

öncelikle hoşgeldin aramıza

off road tan kasıt ne? neler planlıyorsunuz? bunları bilmek gerek.

ama asırı gücg olmamasına ragmen bende 2,5 düz dizel var ama memnunum

yerim ikitellide birgün beklerim vaktiniz olursa bilgi alışverişi yaparız

incelemelerimi yaptıktan sonra defender ın daha iyi olabileceğini anladım.... ama bi şu 300 tdi lerin motor hakkındaki bilgilerini bulamadım...

veee artık benimde bir defenderım var... dün aldım aracımı... beyaz 300 tdi aldım... yarında işlemlerimize başlıcaz inş.
hepinize bilgileriniz için teşekkürler....

Hayırlı olsun Cengiz Bey, Güzel günlerde kullanın, tekerinizden çamur eksik olmasın :smiley:
Resimleri bekliyoruz

Hayırlı olsun. Aracınızın resimlerini paylaşırsanız seviniriz...

bugün uludağa çıktım hiç aklıma gelmedi resim çekmek... en kısa zamanda koyarım fotoları...
yanlız araç çok hoşuma gitti...

araba güzelleşmeye başladı... camel trophy renginede boyadık aracımızı toplamaya devam... tam toparlandığı zaman fotolarını çekip koyacağım...
saygılar...

camel-trophy110.jpg

orasını düzeltelim, yok şunu yapalım ,yok bunu yapalım derken, aracımı komple yaptıralım dedik... ve bana çok uzun gibi gelen süre bitiyor...pazartesi günü teslim alıyorum... en yakın buluşmaya bir kaza olmazsa gelmek,sizlerle tanışmak istiyorum... iyi akşamlar... iyi günler...

Cengizhan bey sizin aylar önce çektiklerinizi şimdi ben çekiyorum,önce L200 mü acaba dedim sonra vitaralara kafayı taktım bu arada dacialarıda epeyce inceledim şimdi ise Defender bakmaya başladım,ama sıkıntı şu ki çevreme bunu birtürlü anlatamıyorum hatta eşime bile, jeep deyince maalesef şehir suvları akıllarına geliyor albenisi olan ama araziye çıkınca eli kolu bağlanan araçlar oysa benim içimde çamurla karla cebelleşmek var defenderin resmini göstersem çevremdekiler "inanmıyorum" diyor.Karşımda bu kadar muhalif varken şimdi birde normal bir defender alıp da burada (Çorum) toplatmak için ne zamanım ne imkanım var bu durumda hazır toplanmış bişey bulmam lazım ama onun içinde bu araçlardan anlamak lazım yoksa ticari amaç için toplanmış bir araca denk gelip ilerleyen zamanda bir dünya eksiği ile helede motor arızası falan uğraşmak korkutuyor beni, şidilik hayırlısı deyip forumları okumakla ve satılık ilanlarına bakmakla zaman harcıyorum bakalım nasıl olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasib eder inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.