Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metehan41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,843

metehan41

only jeep...
Mesajlar
369
Tepkime Puanı
4
Yer
KOCAELİ
21 Kasım 2008'de İzmit Sanayide gözümüze çarptı. Markası Mersedes. Yürür aksamı Unımog olsa gerek. Ama tam bir canavar diyebilirim...

191120081381.jpg


191120081380.jpg


191120081378.jpg


191120081379.jpg


191120081382.jpg


ben buna göz koydum. alayım şunu kapatayım "off-roadda en iyi araç hangisi?" meselesini...
 

Etiketler


Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

Estağfurullah.Ama bu aracı kullandığımız için biliyor ve tanıyorum.Aslında bu bir traktör.Dünyanın en güçlü tarım ve ormancılık iş makinelerinden MB 800 , 900 , bir de 1000 Trac.
Biz 80'li yıllarda Orman idaresinde çalışırken kullanırdık.Bunlardan iki tanesinin arasında dev baklalı zincirler çekerek ormanlardaki diri örtüyü ( makilik ve çalılıklar ) traşlıyarak bu sahaları ağaçlandırmaya hazırlardık.Çok güçlü ve aynı oranda da çok pahalı ve masraflı araçlar.Bu nedenle Türk köylüsü ve çiftçisi bu araçlara pek yanaşmadı haklı olarak.
Hatırladığım kadarı ile asfaltta max. sürat 40 km/saat idi.Ama ormanda çıkarttığı işler süperdi.Çok güzel günlerimiz geçmişti onunla ağaçlandırma sahalarında.
Bir kaç ay önce tasişte bir tanesi satılmıştı.İlgi ile takip etmiştim.Galiba 40.000 YTL gibi bir bedelle gitmişti.Belki de resimdeki araçtır.
 

Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

Benim de üyesi olduğum Alman unimog forumunda bu araçaların da çok geniş bir üye platformu var

http://www.unimog-community.de/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=2&sid=1e0f8baa30983a506acd447ed6366df3
 






Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

masallah, cok guzel!! nadir abi, o lastikler ne oyle :-\

lutfen acikla :smiley:

abi benda oyle lastik taktim benim G300'e ama konfor azaldi, benim hanim'da fark etti :eek:

hapi yuttum :-\
 

Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

Lastiklerim Federal Cougar MT 265x75R16
Ben memnunum Hüseyin.Sadece asfaltta hafif uğultu yapıyor.İşim icabı bozuk ve çamurlu yola çok giriyorum.
Şartlar çok ağırlaşmadıkça bu lastiklerle ne ağır devir , ne de kilit gerekmiyor.
 



Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

demek america'daki G sahipleri gibi yan duvar 70'den 75'e yukselttiniz. iyi ettiniz nadir abi. daha iyi konfor saglar.arazide ise cok daha iyi performans saglar dediginiz gibi.

sence benim G nasil oldu yeni ayakkabilarila ;)

235 85 16 stt, mb roofbars.jpg
 


Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

elbette ona'da sira gelir mehmet abi.

hele hele bu kamp yapma isini asi'layim bizim aileye.....


[nadir abi bir kac adet'da yandan, yakindan poz at o G-uzelim G'nin da benim albume ilave edeyim. hem da gwoa'a gosteriyim o bayrak nasil dalgalanir ;D]
 

Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

Singapur Hilton, Bankok Hilton, Roma Hilton,Yenizellanda'nın lüks otelleri, Sheratonlarda kaldım ama samimi söylüyorum hiçbiri şu Araç Üstü Çadırın zevkini vermedi.
 

Ynt: Off-Road Aracı Bu Olsa Gerek...

merhaba arkadaslar benm Freelander 2005im var ve ben bu aracı dagda bayırda vs kullanıyorum ancak aracta sorunlar basladı bıde modelı 2005 oldugu ıcın satıp yenısı almayı dusunuyorum anca yenı cıkan jiplerden hicbiriyle bu aracta yaptıklarımı yapamayacagımı dusunuyorum bu benım kanaatım bu ısten anlıyan bırısı bana yardımcı olmak ısterse sewınırım ona marka vs seyler sormak ıstıyorum ınsallah yardım etmek ısteyen bırısı cıkar sımdıden tesekkurler msn adresımı vermek ıstıyorum burdan zor olacak cunku mmounster @ hotm.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Mesajlar
1,528,609
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst