Off Road Aracı Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engin_özel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,859

engin_özel

enginozel
Yer
İstanbul
Öncelikle herkese merhaba;
Forma yeni katılmış bulunmaktayım.İstanbul/Pendikte ikamet ediyorum.Uzun yıllardan beri doğa tutkunuyum, bu tutkumu daha ileri taşımak için off road aracı almaya karar verdim.Aklımda 93-98 G.cherokee var başka önerilerede açığım.Mevcut aracım 2013 Touareg 3.0 Tdı,ama bu araca kıyıpta belli limitleri aşamıyorum.Şimdiden yardımcı olacak ve tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Ynt: Off Road Aracı Yardım

Arkadaşlar tanıdığınız temiz araç önerilerinize açığım.Bildiğiniz yada önerdiğiniz araçlar olursa memnun olurum.

Offroad istiyorsanız temiz defender 110 bulursanız hiç kaçırmayın parçası bol/ucuz geniş/ferah mis mis

Yada nostalji yap ve gidip lada niva al küçük ama iş görür hani derler ya bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var diye o terime uyuyor.

Engin bey bu iş tümüyle para ve bütçe işi ne kadar canlınız var, aradığınız araç için bütçenizi yazarsanız eminim pek çok öneri gelecektir.
İyi arayışlar dilerim.
Alkım.

Japon araç bakin kendinize, hem sanayi ile daha az muhatap olursunuz hem de uzun yıllar binersiniz. Yok eğer daha sık ilgilenebileceginiz daha sık sanayiye gideceginiz bir araç isterseniz seçenekler artar. Karar sizin.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler 96 model Grand Cherokee 5.2 bir araçla anlaştım, yarın inşallah satışını alacağım hadi hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun demek düşer. Artık Yanınızda yakıt bidonları taşımayı unutmazsınız

!Dağlı!

Arkadaşlar sonunda aracıma kavuştum, biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın.Ama zj gerçekten farklı bir zevk artık touarege binesim gelmiyor.