Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fatih ÖZTÜRK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,205
Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası

geçen hafta rot balanscıya gittim adam işlerimiz baya açıldı diyor ;)

Etiketler

bugün yükseltme kiti takılıyor. Amortisörlerde Tüv onayı var. Saklıyorum önümüzdeki yıl gerek olabilir. Muayene için bence biraz beklemek gerekecek sanırım. Sonuçta olacağını söyleyeyim size. Ruhsatın arasına bir miktar para girecek. Araç bile gitmeyecek.

jeep' Alıntı:
bugün yükseltme kiti takılıyor. Amortisörlerde Tüv onayı var. Saklıyorum önümüzdeki yıl gerek olabilir. Muayene için bence biraz beklemek gerekecek sanırım. Sonuçta olacağını söyleyeyim size. Ruhsatın arasına bir miktar para girecek. Araç bile gitmeyecek.

valla bu dediniz tuv de biraz zor olacak. ama ben izmite 1 hafta önce bir ruhsat gönderderdim dediniz gibi yaptırdım.

Eski hamam eski tas bu böyle sürüp gider . Her zaman ilkler sıkıdır zaman geçtikçe kolaylaşıp gider.

ruhsata sıkıstırma olayı olmaz olamaz butun verıller bılg cıkıyor elden onaylanan bır sey yok.

ben tuv e 3 arac goturdum hatta sırketınızde kamyon varsa onların kasa olculerı bıle bakılıyor bız buyuzden kamyon u degıstırdık yuenı b ır arac alımı yaptık gecen gun kasa problem dıye.

tuv de birde scooter muayenesi yapıldı gördüğümüz kadarıyla,far ayarına makina ile baktılar .motor ve şase numaraları kontrol edildi bayağı döküntü idi ama geçti.....
ama zaman ne gösterir bekleyecek ve göreceğiz... :smiley:

yumurta kasa mercedes yanlıs degılsem 50 lı model tık dıye gecti

biz transporteru zor gecırdık 2007 model üzerinde en ufak bir değişiklik yok arka stopda 1cm capında kırık var taş sıcramıs, far ayarı yeni yapılmasına ragmen bozuk dedıler ve istepme aracın içinde diye kusur yazmıslar
birde aracı muayenede tanıdıgımız bir memur aldı iceri diğer memura teslim etti yani birde torpilliyiz

burada yazılanlara gore benım aracında muayeneden gecmesı ımkansız.
ımza kampanyasına sonuna kadar varım.bu sene muayeneyı İzmıt e gonderıp yaptırdım.seneye ne olur bılemem...

cem yeğenim, gökhan karayolları muayene istasyonundan yaptırdığı için 1 yıllık muayeneye tabidir,ancak tuv turk arazi araçlarına 2 yıl muayene veriyor :smiley:

işyerinde kullandığımız 2004 panelvanın 21.12.2008 tarihinde muayeneye gitmesi ve ıvır zıvır sebeblerden dolayı sürekli geri gönderilmesi ve 3 gün sonunda muayenenin hala yapılamamış olması nedeniyle benim muayene istasyonuna kendim gitmem ve (diğer 3 araçta da sürekli problem çıkartmışlardı) orada ukalalık yapan şahsiyeti sağlam bir şekilde dövmemle beraber hem muayeneyi yaptırmış hemde bolca canımı sıkmış olarak konuyu kapattım.

şimdi sırada özel aracım var

hayırlısı....

ilkakdeniz' Alıntı:
işyerinde kullandığımız 2004 panelvanın 21.12.2008 tarihinde muayeneye gitmesi ve ıvır zıvır sebeblerden dolayı sürekli geri gönderilmesi ve 3 gün sonunda muayenenin hala yapılamamış olması nedeniyle benim muayene istasyonuna kendim gitmem ve (diğer 3 araçta da sürekli problem çıkartmışlardı) orada ukalalık yapan şahsiyeti sağlam bir şekilde dövmemle beraber hem muayeneyi yaptırmış hemde bolca canımı sıkmış olarak konuyu kapattım.

şimdi sırada özel aracım var

hayırlısı....

ellerine sağlık çok güzel olmuş

Merhabalar bu başlığı şimdi görüyorum keşke daha erken görseymişim. Benim jimny muayeneden zor geçti öndeki miniminnacık koruma barına laf etmişler. Sanayi de ki dostlar da o barı ruhsata işletmem gerektiğini söyledi ancak tüv sertifikalı olmayan şeyi ruhsata işlemezlermiş. zaten dediğiniz gibi herşeyin tüv sertifikalı olması lazımmış. işin garibi ben nerden bulacağım yükseltme kitinin ve koruma demirimnin tüv sertifikalısını? Hayalimde aracıma hella sis farları takmak vardı ama bunları da nasıl ruhsata işleteceğim bilemiyorum :( ayrıca araca 2. renk katmak istiyorum bununda ruhsata işleme prosedürü nedir bilemiyorum. Inadına hayalimdeki jipi yapıp vidasına kadar ruhsata işletmek amacım bıktım bu sakat sistemlerden ...

Ayrıca bu tüv nasıl bir ***tur ki modifiyeci gençler harıl harıl açık egzozları alakasız lastik ebadları gereksiz ışık ve renk süslemeleri ile geçerken ben sadece önünde bar olan jimny le geçemiyorum? imza vs.. ne yapıyorsak varım. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR