KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çok güzel işlere imza atmışsınız,elleriniz dert görmesin ben istanbul'dayım ama takip için işaret koyayım ayrıca adres ve telefonunuzu kayıt ettim,isteyenlere veririm,işlerinizde başarılar dilerim
çok çok teşekkür ederim ..yaptığım ve yapacak olduğum işleri buraya eklemeye devam edicem ..işyerimizede her zaman beklerim.. iç dizayn olarak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz seve seve cevaplarım.. benim asıl işim araç ses ve görüntü sistemleri fiber,mdf,çalışmaları ... off-raod olayınada çocukluğumdan beri hastayım bu yaz inşallah bi tanede kendime yapıcam ...hepinize iyi calışmalar..
Çalışmalarınız cok guzel gercekten tebrık ederm,ellerinize sağlık.
Benim birde sorum olucaktı.2007 4x4 hilux e nasıl bir ses sistemi takılmasını önerirsiniz.şu an üzerindeki standart cd calarlı sistem e yeni hoparlörler takılabiliirmi?ben ses kalitesi yönünden biraz sıkıntılıyım.Su anki Standart Hoparlörlerinde ses yukseltildiginde cızırtı yapıo vede bas'ları acaip bozuyo.neler yapılabilir?
Tesekkurler,Saygılar...