Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdaragdas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 351
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,817

Etiketler
Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

beyrun bu dediğinide yaptım kardeş olmadı nerede yanlış yapıyorum anlamadım oyunu cd yukledim tüm dosyaları program files altında Activision Value dosyası adıyla kopyaladı içinde FUNLabs dosyası var onun içindede cora3 dosyası ben crack dosyası içindeki dll uzantılı dosyayı kopyaladım bu activision dosyasının içine yapıştırdım olmadı diğerine olmadı cora3 gene olmadı son link i kopyaladım aynı sıra ile yapıştırdım yine olmadı ?

şimdi bu verdigim seyi winrardan cıkartıp crogramfiles/Activision Value/FUNLabs/Cora3/Cora3 buraya kopyalarsanız sorununuz duzelcektır

mu7y' Alıntı:
şimdi bu verdigim seyi winrardan cıkartıp crogramfiles/Activision Value/FUNLabs/Cora3/Cora3 buraya kopyalarsanız sorununuz duzelcektır

yaptım yeniden yok olmadı.... bir eksik var sanırım da ne çözemedim olayı

Olmazsa oyunu kaldır tekrar kur dene bi abi verdigim linkteki crack aynı zaman da cd siz oynamaya olanak saglıyor oyunu sılmeden onu yenıden ınıdırıp kopyalamayı dene bence.....

mu7y' Alıntı:
Olmazsa oyunu kaldır tekrar kur dene bi abi verdigim linkteki crack aynı zaman da cd siz oynamaya olanak saglıyor oyunu sılmeden onu yenıden ınıdırıp kopyalamayı dene bence.....

siliyim yeniden yükleyim ok teşekkurler kardeşim sağol...

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz iyi bir Off-Road PS3 oyunu var mı...?

motormax indirip yükledim gayet güzel çalışıyor ama sadece 2 araç açık diğerleri kilitli. 3-4 yarış yapıp para kazandım 2. aracı aldım ama 3. ve diğer araçlar kilitli nasıl çözülüyor. birde Save dosyalarını indiremedim hata veriyor.

bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

OFF ROAD ARENA(FULL)​

http://**.com/files/101245994/Off_Road_Arena_www.oyun-forum.com_asdfgh52.rar.html